Ajax opent seizoen in nieuw donkerblauw uittenue

Alvarez Uittenue 1280
Alvarez Uittenue 1280

Ajax start de competitie komend weekend met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard en doet dit in een geheel nieuw uittenue van adidas. De landskampioen speelt het seizoen 2022/2023 in een donkerblauw uitshirt, met goud en rood als accentkleuren.

Tags

  • #adidas

Socials

Het clublogo, de verschillende sponsorlogo’s en de rugbedrukking zijn goud. Rood komt terug in de drie kampioenssterren op de borst en de adidas-strepen op de schouders. In het oog springende details zijn verder de opvallende geweven kraag en mouwboorden, waarbij door plaatsing van aaneengesloten kruizen en gebruik van de accentkleuren van het shirt een speels grafisch patroon ontstaat.

Blauw, rood en goud
In aanvulling op het overwegend blauwe shirt, is het broekje van het uittenue rood. De drie adidas-strepen op het broekje zijn donkerblauw, de details in goud. De sokken zijn zowel qua kleurstelling als het grafisch patroon in lijn met het shirt.

Direct verkrijgbaar
Het uittenue is per direct te bestellen in de webshop van Ajax, de Official Ajax Fanshops in de Johan Cruijff ArenA en de Kalverstraat, en via adidas.com.

Koop hier jouw nieuwe shirt

Gerelateerde artikelen

Blind Adidas 1280

Ajax en adidas introduceren thuistenue 2022/2023

Landskampioen Ajax en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor 2022/2023. Meest kenmerkende detail is de subtiele integratie van de kleur goud, een kleur die sinds de invoering van de twee en later drie gouden kampioenssterren al vaker pronkte op het shirt en tevens symbool staat als kleur van de regerende kampioen.

Tags

  • #adidas

Socials

Antony Header 880

In beeld | Toewerken naar competitiestart

Het nieuwe Eredivisie-seizoen staat voor de deur. Zaterdag wacht de eerste wedstrijd in de competitie op bezoek bij Fortuna Sittard. De selectie trainde woensdag in aanloop naar het duel met de Limburgers.

Tags

  • #FORAJA

Socials