Speel de quiz over PSV - Ajax en maak kans op een uitshirt

Klaassen2016 Voorquiz
Klaassen2016 Voorquiz

Weet jij hoe oud Ryan Gravenberch was toen hij debuteerde voor Ajax in Eindhoven? Of weet jij nog wie vorig seizoen de winnende treffer maakte bij PSV? Speel de Ajax Quiz en maak kans op een uitshirt van dit seizoen.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Ben jij de ultieme Ajax-kenner? Maak jij de blits op verjaardagen met jouw kennis over onze club? Dan is deze quiz op jouw lijf geschreven. 

Speel mee

Gerelateerde artikelen

Training 1904 5

In beeld | Ajacieden werken toe naar clash tegen PSV

De competitiekraker tegen PSV werpt zijn schaduw vooruit. De Ajacieden van trainer John Heitinga weten wat ze te doen staat, zondagmiddag in Eindhoven. Om de tweede plek stevig in handen te houden volstaat in de lichtstad eigenlijk alleen een zege. De intensieve woensdagtraining was een goede aanloop naar de komende clash in de Eredivisie.

Tags

  • #psvaja

Socials

Godts1280 (1)

Highlights Jong Ajax – Jong PSV | In doelpuntenfestijn naar derde zege op rij

Een doelpuntenfestijn met negen goals dat eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Dat was in een notendop het spectaculaire thuisduel met Jong PSV van maandagavond: 5-4. Aan Amsterdamse kant was Francisco Conceição de uitblinker. Mede door twee goals van de Portugees boekte Jong Ajax de derde zege op rij.

Tags

  • #JongAjax

Socials