In beeld | Ajacieden werken toe naar clash tegen PSV

Training Header
Training Header

De competitiekraker tegen PSV werpt zijn schaduw vooruit. De Ajacieden van trainer John Heitinga weten wat ze te doen staat, zondagmiddag in Eindhoven. Om de tweede plek stevig in handen te houden volstaat in de lichtstad eigenlijk alleen een zege. De intensieve woensdagtraining was een goede aanloop naar de komende clash in de Eredivisie.

Tags

  • #psvaja

Socials

De Amsterdammers werkten een gevarieerde oefensessie af op sportcomplex de Toekomst. Alles om zondag zo sterk als maar mogelijk aan de aftrap van het treffen in het Philips Stadion te verschijnen. Onder zonnige, maar ook frisse omstandigheden werkten de selectiespelers zich in het zweet. Het palet aan oefeningen was vertrouwd, maar ook uitdagend: partijvormen, intensieve voetbaloefeningen en techniekvormen.

Ajax moet het tegen PSV doen zonder de geschorste Edson Álvarez. De Mexicaan was woensdag natuurlijk wel nadrukkelijk aanwezig op het trainingsveld. Al is de multifunctionele kracht de komende speelronde niet speelgerechtigd, ook Álvarez zal zijn steentje bijdragen aan een goede voorbereiding.

Brobbey en Mazraoui
Ajax won afgelopen seizoen met 1-2 op Brabantse grond. Brian Brobbey en Noussair Mazraoui waren op 23 januari 2022 de Amsterdamse doelpuntenmakers. Een nieuwe overwinning op de PSV’ers is in deze beslissende fase van het seizoen meer dan welkom. Inclusief de traditionele topper telt de Eredivisie 2022/2023 nog maar vijf speelrondes. En dan wacht na de uitwedstrijd in de lichtstad ook nog een bekerfinale tegen de Eindhovenaren.

Voetbaluitslagen voorspellen is bepaald geen sinecure, maar vooraf is één ding glashelder: het zijn in elk geval geen saaie voetbaldagen.

Onze fotograaf was aanwezig bij de woensdagtraining en legde de mooiste momenten vast. 📸 

Gerelateerde artikelen

Gozubuyuk 1280

Gözübüyük fluit topper in Eindhoven

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de topper tegen PSV. Het duel in Eindhoven begint zondag om 14:30 uur.

Tags

  • #PSVAJA

Socials

Sanchezjuichende1920

Highlights Ajax - FC Emmen | Zakelijke zondagavondzege

Ajax heeft zondag zijn achttiende seizoenszege in de Eredivisie geboekt. De ploeg van John Heitinga was in de Johan Cruijff ArenA met 3-1 te sterk voor FC Emmen. De Amsterdamse goals kwamen van Jorge Sánchez, Steven Bergwijn en Dusan Tadic.

Tags

  • #AJAEMM

Socials

Tadicvingerjuichen1920

Ajax wint tweede wedstrijd op rij in eigen huis

Ajax heeft zondagavond een nieuwe overwinning geboekt in eigen huis. De ploeg van John Heitinga was in de Johan Cruijff ArenA te sterk voor FC Emmen: 3-1. Jorge Sánchez, Steven Bergwijn en Dusan Tadic namen de Amsterdamse treffers voor hun rekening.

Tags

  • #AJAEMM

Socials