Een fruitmand voor pechvogel Kaplan: 'Tadic was een van de eersten die me een berichtje stuurde'

Hij is misschien wel de Ajacied die het meeste pech heeft gehad dit seizoen: Ahmetcan Kaplan. De verdediger kwam van de zomer over van Trabzonspor, maar heeft vanwege twee blessures zijn officiële debuut nog niet kunnen maken in Ajax 1. "Ik heb mij laten opereren, anders had ik misschien volgend jaar ook gemist."

Tags

  • #Kaplan

Socials

Tags

  • #Kaplan

Socials

Gerelateerde artikelen

Kaplan 1280

Kaplan maanden uitgeschakeld

Ahmetcan Kaplan komt de komende maanden niet in actie voor Ajax. De verdediger heeft tijdens de training een blessure opgelopen aan zijn linkerknie en is als gevolg daarvan langdurig uitgeschakeld.

Tags

  • #Kaplan

Socials

Header 1280 I

Kaplan tweede Ajacied uit Turkije

Met Ahmetcan Kaplan tekende vrijdag pas de tweede Turkse speler ooit een contract voor Ajax 1. Alleen Mustafa Yücedag ging de negentienjarige verdediger voor. Afgelopen weekeinde werd Lorenzo Lucca de eerste Italiaanse speler in de clubhistorie die zijn debuut maakte in de hoofdmacht. Zo breidt het aantal buitenlandse Ajacieden zich, kortom, gestaag uit.

Tags

  • #Kaplan

Socials

Kaplan Thumb 1280

Kaplan: 'Kan niet wachten om op het veld te staan'

Ahmetcan Kaplan zette vrijdagochtend zijn handtekening onder een vijfjarig contract in de Johan Cruijff ArenA. De verdediger is blij om in Amsterdam te zijn en kan niet wachten om te beginnen.

Tags

  • #Kaplan

Socials