Ajax rondt transfer Tahirović af

Header Artikel
Header Artikel

Ajax heeft de transfer van Benjamin Tahirović afgerond. De middenvelder komt over van AS Roma en tekende een contract met een looptijd van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2028.

Tags

  • #Tahirović

Socials

Tahirović werd op 3 maart 2003 geboren in Spånga, Zweden en is sinds maart van dit jaar international voor Bosnië en Herzegovina.

Gerelateerde artikelen

Tahirovic Uitshirt1920

Tahirović: 'Een heel grote stap in mijn carrière'

Benjamin Tahirović is Ajacied. De middenvelder signeerde woensdag een vijfjarige verbintenis in de Johan Cruijff ArenA. De twintigjarige controleur toonde zich gelukkig na de afronding van zijn transfer. Tahirović is ambitieus en wil zichzelf verder ontwikkelen. Maar de geboren Zweed staat ook te popelen om te schitteren voor de Ajax-fans.

Tags

  • #Tahirović

Socials

Tahirovic 900

Welkom Benjamin! Maak kennis met Tahirović

Ajax’ nieuwste aanwinst Benjamin Tahirović was woensdag in de Johan Cruijff ArenA voor de afronding van zijn transfer. De middenvelder tekende in zijn nieuwe thuishaven een vijfjarig contract, tot en met 30 juni 2028. Bij zijn officieuze debuut in de ArenA legden we Tahirović een aantal vragen voor en vroegen hem naar zijn doel voor komend seizoen. Maak kennis met de nieuwbakken Ajacied, die Rome verruilde voor Amsterdam.

Tags

  • #Tahirović

Socials

Tahirovic1920

Ajax en AS Roma bereiken akkoord over Tahirović

Ajax en AS Roma hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Benjamin Tahirović naar Ajax. Tahirović werd op 3 maart 2003 geboren in Spånga, Zweden. Hij begon zijn professionele carrière bij het Zweedse Vasalunds IF, voordat hij in 2021 bij Roma kwam en is sinds maart van dit jaar international voor Bosnië en Herzegovina.

Tags

  • #Tahirović

Socials