Ajax en AS Roma bereiken akkoord over Tahirović

Tahirovic1920
Tahirovic1920

Ajax en AS Roma hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Benjamin Tahirović naar Ajax. Tahirović werd op 3 maart 2003 geboren in Spånga, Zweden. Hij begon zijn professionele carrière bij het Zweedse Vasalunds IF, voordat hij in 2021 bij Roma kwam en is sinds maart van dit jaar international voor Bosnië en Herzegovina.

Tags

  • #Tahirović

Socials

Directeur voetbalzaken Sven Mislintat: "Benjamin is een sterke en balvaste middenvelder. Hij is een groot talent met een geweldige mentaliteit. Over een paar dagen komt hij naar Amsterdam voor de medische keuring en om de contractuele zaken met ons af te ronden."

Gerelateerde artikelen

Tadic1920

Oefenprogramma krijgt vorm, Open Dag op 8 augustus

De voorbereiding van Ajax krijgt vorm. Nadat eerder al het trainingskamp op de adidas World of Sports-campus werd aangekondigd, zijn nu ook enkele oefenwedstrijden en de datum van de Ajax Open Dag bekend.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Steijncontract1920

Maurice Steijn nieuwe hoofdtrainer Ajax

Ajax, Sparta Rotterdam en Maurice Steijn hebben overeenstemming bereikt over de overgang van de trainer naar Ajax. Steijn tekent in Amsterdam een contract dat op 1 juli 2023 ingaat en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2026. Steijn (Den Haag, 20 november 1973) wordt bij Ajax hoofdtrainer van het eerste elftal.

Tags

  • #Steijn

Socials

Maduroheader

Hedwiges Maduro in technische staf Ajax

Ajax, Almere City FC en Hedwiges Maduro hebben overeenstemming bereikt over de overgang van de assistent-trainer naar Ajax. Maduro tekent een contract met een looptijd van drie seizoenen, van 1 juli 2023 tot en met 30 juni 2026. Met het contracteren van de voormalig Ajax-speler zijn de technische functies van de A-selectie voor het seizoen 2023/2024 geheel ingevuld.

Tags

  • #Maduro

Socials