Ajax sluit partnership met The Padellers

Padellers Header 1920
Padellers Header 1920

Ajax en The Padellers hebben een partnership gesloten. The Padellers is vanaf komend seizoen tot en met minimaal 2025 Official Sponsor en Official Padel Partner van Ajax. De samenwerking omhelst onder andere de aanleg van een padelbaan op De Nieuwe Toekomst, activiteiten gericht op de zakelijke markt en de inzet van de krachtige kanalen en (oud-)spelers van Ajax om The Padellers nog verder op de kaart te zetten.

Tags

  • #ThePadellers

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: "Het zal niemand ontgaan zijn dat padel een van de snelst groeiende sporten van Nederland is, en ook in de voetbalwereld erg populair is. The Padellers, begonnen in Amsterdam maar inmiddels door heel het land actief, is een van de meest professionele padelorganisaties en nu al een sterk merk in de sport. We kijken er naar uit om ons te verbinden aan The Padellers."

Philippe Hes, co-founder van The Padellers: "We zijn enorm verheugd dat we als Official Padel Partner aan Ajax verbonden zijn. Met deze samenwerking bouwen we verder aan de groei van de padelsport en proberen we meer Ajacieden, en voetbalfans in het algemeen, de padelbaan op te krijgen. The Padellers groeit hard en deze samenwerking met Ajax past perfect in onze doelstelling om padel zichtbaar te maken voor een nog groter publiek."

Alle seizoenkaarthouders van Ajax profiteren van een speciale actie waarmee tegen een gereduceerd tarief kennis gemaakt kan worden met The Padellers. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Padellers 1

Gerelateerde artikelen

Nouryon Ajax Beeld

Ajax en Nouryon verlengen partnership tot en met 2026

Ajax en Nouryon hebben de in 2020 aangegane overeenkomst met drie jaar verlengd. Nouryon, een internationaal opererende bedrijf in productie van essentiële chemicaliën met het hoofdkantoor nabij de Johan Cruijff ArenA, blijft tot en met minimaal 2026 Official Supplier.

Tags

  • #Nouryon

Socials

Hoofdfotostaan

Ajax en Staan verlengen partnership

Staan en Ajax hebben hun partnership verlengd. Staan blijft tot en met minimaal 2025 Official Supplier en Official Finance & BI Recruitment Partner van Ajax. Staan zet het partnership ook de komende jaren in bij de verdere groei van de bekendheid en waardering bij huidige en potentiële medewerkers en relaties.

Tags

  • #Staan

Socials

Mascot1920

Ajax en MASCOT verlengen partnership

Ajax en MASCOT WORKWEAR hebben hun partnership verlengd. MASCOT blijft tot en met 2025 Official Supplier van Ajax en zet de diverse exposure-mogelijkheden van Ajax in om een positieve bijdrage te leveren aan hun merkbekendheid en merkwaardering. De hospitality-mogelijkheden die Ajax blijft bieden dragen daar ook aan bij. MASCOT is een van oorsprong Deens bedrijf dat wereldwijd opereert en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen.

Tags

  • #MASCOT

Socials