Ajax-spelers keren terug van zomerstop: 'Samen iets opbouwen'

Een voor een liepen de Ajacieden sportcomplex de Toekomst op; van Steven Berghuis tot Jordan Henderson en van Chuba Akpom tot Kenneth Taylor. De ene verbleef een paar dagen op Ibiza, de ander besloot Los Angeles van dichtbij te bekijken. Maar na een periode van rust staat het nieuwe seizoen voor de deur. En de Ajacieden kunnen niet wachten om zich na een moeilijk seizoen te revancheren. "We willen echt iets gaan opbouwen. Daar zijn we wel aan toe."

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Ziggoheader

Ajax en Ziggo samen langer door

Ajax en VodafoneZiggo hebben de langlopende samenwerking verlengd. Het telecombedrijf is sinds 2015 shirt- en hoofdsponsor van Ajax en tekent bij voor minimaal twee seizoenen. Het huidige contract loopt nog tot en met komend seizoen; de nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2027, met een optie op verlenging tot medio 2029. In de samenwerking komt meer nadruk te liggen op maatschappelijke initiatieven.

Tags

  • #Ziggo2027

Socials

Conceptschema Eredivisie

Concept speelschema: Ajax opent in Amsterdam

Ajax start het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op zondag 11 augustus. Dat blijkt uit het concept speelschema voor het Eredivisie-seizoen 2024/2025 van de KNVB. De eerste Klassieker is op 1 september in Rotterdam.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Loting EL 1920

Ajax loot FK Vojvodina in tweede voorronde UEFA Europa League

Ajax treft FK Vojvodina in de tweede voorronde van de UEFA Europa League. Dat wees de loting in het Zwitserse Nyon woensdagmiddag uit. Ajax speelt eerst een thuiswedstrijd op donderdag 25 juli. De return is op 1 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop volgt snel via de officiële kanalen.

Tags

  • #UEL

Socials