Ajax start bouw De Nieuwe Toekomst

DNT Gebouw 1920
DNT Gebouw 1920

Ajax is begonnen met de bouw van het nieuwe trainingscomplex. De heipalen zitten in de grond voor het gebouw dat vanaf seizoen 2025/2026 de thuisbasis wordt voor Ajax 1 en Jong Ajax.

Tags

  • #DeNieuweToekomst

Socials

Het betaald voetbal-gebouw is onderdeel van een masterplan voor de herontwikkeling van het huidige terrein van de Toekomst en de toekomstige uitbreiding op P2. De focus van het project ligt momenteel op de ontwikkeling van het huidige terrein. Hier ligt de nadruk op het herindelen, structureren en verduurzamen van het sportcomplex.

In de afgelopen maanden werd het terrein al voorbereid op de grootschalige werkzaamheden, die nog het hele volgende seizoen zullen duren. Naast 'Gebouw A' wordt er ook gebouwd aan een nieuw onderkomen voor de afdeling Velden en Terreinen. In een later stadium volgt nog de bouw van een derde gebouw waar de jeugdopleiding en Ajax Vrouwen hun intrek nemen.

In februari sloot Ajax contracten af met de aannemers die de bouw van De Nieuwe Toekomst op zich nemen. Kondor Wessels Amsterdam, onderdeel van VolkerWessels, heeft opdracht gekregen voor de bouw van faciliteiten voor het betaald voetbal, alsmede het energiegebouw en faciliteiten voor de afdeling Velden en Terreinen. Van Geemen GWW wordt verantwoordelijk voor de aanleg van het nieuwe terrein en de ondergrondse infrastructuur.

Gerelateerde artikelen

Header1920 (2)

Ajax sluit bouwcontracten af voor De Nieuwe Toekomst

AFC Ajax heeft overeenstemming bereikt met Kondor Wessels Amsterdam en Van Geemen GWW uit Purmer. De twee bouwondernemingen zullen Ajax gaan helpen met de realisatie van een deel van het nieuwe Sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #DeNieuweToekomst

Socials

DNT Header 2 1420

Start herontwikkeling de Nieuwe Toekomst stap dichterbij

Voor de Nieuwe Toekomst is er door Ajax in 2019 een masterplan opgesteld dat is gericht op de herontwikkeling van het huidige terrein en de toekomstige uitbreiding op P2. De focus van het project ligt momenteel op de ontwikkeling van het huidige terrein. Hier ligt de nadruk op het herindelen, structureren en verduurzamen van het sportcomplex.

Tags

  • #DeNieuweToekomst

Socials

SITE Thumbs SPECIAL FC24

Special | Future Cup – O17 in de schijnwerpers

Tijdens de Future Cup 2024 wordt Ajax O17 drie dagen lang op de voet gevolgd. In deze special herbeleef je het internationale jeugdtoernooi alsof je er zelf onderdeel van bent. Aan de hand van wedstrijdbesprekingen, exclusieve beelden uit de kleedkamer en interviews met de hoofdrolspelers maak je kennis met de talenten van de toekomst.

Tags

  • #FutureCup

Socials