Ajax Vrouwen Talententeam wint KNVB Beker

Bekerwinsttalententeam
Bekerwinsttalententeam

Het Ajax Vrouwen Talententeam heeft de KNVB Beker gewonnen voor amateurs. In de finale waren de Amsterdammers met 2-0 te sterk voor FC Eindhoven. Renee van Asten en Mirte van Koppen maakten de goals voor Ajax. De treffers werden keurig verdeeld over beide helften.

Tags

  • #Talententeam

Socials

Het Talententeam, onder leiding van Anouk Bruil, kreeg vorige week nog een domper te verwerken. In de titelstrijd speelde het met 4-4 gelijk bij FC Twente. Vanwege de puntendeling met FC Twente ging de titel naar PSV. Een halve week later speelden de Ajacieden die teleurstelling van zich af.

Overigens baarde het Ajax Vrouwen Talententeam in de reguliere KNVB Beker opzien door de kwartfinale te halen. Daarin werd het gekoppeld aan de Ajax Vrouwen. In een onderling duel op de Toekomst bleek de hoofdmacht met 5-1 te sterk.

Onze fotograaf was aanwezig bij de finale van de KNVB Beker Vrouwen amateurvoetbal en schoot prachtige platen.

Gerelateerde artikelen

Leuchterheader

Ajax Vrouwen kloppen Talententeam in bijzonder bekerduel

De Ajax Vrouwen hebben donderdagavond de halve finale van de KNVB Beker bereikt. In een bijzonder affiche op de Toekomst werd het Ajax Vrouwen Talententeam met 1-5 verslagen. Romeé Leuchter maakte een hattrick en kroonde zich tot all-time topscorer van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vera1920

Vera maakte overstap van Ajax Academy Dubai naar Talententeam O16: 'Bij Ajax spelen is een droom die uitkomt'

Voor Vera Sweers ging er onlangs een droom in vervulling toen ze te horen kreeg dat ze mocht aansluiten bij het Talententeam O16 van Ajax. De talentvolle tiener groeide op in Spanje en Dubai, waar ze in aanraking kwam met de Ajax-filosofie. Vera zorgt met haar overstap voor een unicum, want nog nooit maakte een speler of speelster vanuit de Verenigde Arabische Emiraten de overstap naar de Amsterdamse jeugdopleiding.

Tags

  • #ACA

Socials

Thumb Ftfhs

For the Future Highlights Show | O18 en Ajax Vrouwen Talententeam

In de For the Future Highlights Show komen de hoogtepunten van de jeugdwedstrijden van het afgelopen weekend voorbij. In deze aflevering speelt koploper Ajax O18 tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse en neemt het Ajax Vrouwen Talententeam het op tegen FC Utrecht.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials