Ajax verlengt contract Diyae Jermoumi

Jermoumi2
Jermoumi2

Ajax en Diyae Jermoumi hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de negentienjarige verdediger loopt van 1 juli 2024 tot en met 30 juni 2025, met een optie tot verlenging met nog een jaar. Zijn oude contract liep tot medio 2024.

Tags

  • #Jermoumi

Socials

Diyae Jermoumi werd op 19 juli 2004 geboren in Leiderdorp en maakte in 2019 de overstap van de jeugdopleiding van Sparta naar die van Ajax. Op 10 januari 2022 debuteerde Jermoumi in het betaalde voetbal tijdens de uitwedstrijd van Jong Ajax tegen Jong FC Utrecht: 0-2. Hij speelde tot nu toe 33 wedstrijden voor de beloften, waarin hij één keer scoorde.

Gerelateerde artikelen

Still Jermoumi

Jermoumi: 'Blij en trots na heftig halfjaar'

Diyae Jermoumi blijft speler van Ajax. Het aflopende contract van de verdediger is met een jaar verlengd. "Na een heftig halfjaar met mijn blessure ben ik alleen maar blij en trots op mezelf en iedereen die me heeft geholpen", zegt Jermoumi.

Tags

  • #Jermoumi

Socials

Godts1920

Godts en Jermoumi lange tijd niet inzetbaar

Mika Godts en Diyae Jermoumi zijn voor langere tijd uitgeschakeld. Godts kwam vrijdag in het uitduel van Jong Ajax met FC Den Bosch niet ongeschonden uit de strijd en staat de komende maanden aan de kant. Jermoumi is vanwege een knieblessure tot het voorjaar uit de running.

Tags

  • #Godts
  • #Jermoumi

Socials

Jermoumi1920 Nieuw

Met Jermoumi terug naar de judomat: 'Heb geleerd hoe ik duels aan moet gaan'

Diyae Jermoumi is momenteel de vaste rechtsback van Jong Ajax. De 18-jarige vleugelverdediger is niet alleen een talentvol voetballer. Hij kon op jonge leeftijd ook al een aardig potje judoën. We gaan met de in Leiden opgegroeide back terug naar zijn oude judoschool. "Judo deed ik voor de lol. Niet om er iets mee te bereiken in de toekomst. Daarom koos ik uiteindelijk voor het voetballen, maar het judoën heeft mij op jonge leeftijd wel veel goeds gedaan."

Tags

  • #Jermoumi

Socials