Ajax verlengt contract Jan Faberski

Faberski 1920
Faberski 1920

Ajax en Jan Faberski hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis van de achttienjarige vleugelaanvaller loopt van 1 juni 2024 tot en met 30 juni 2028. Zijn oude contract liep tot medio 2025.

Tags

  • #Faberski

Socials

Jan Faberski werd op 22 april 2006 geboren in Płock, Polen en maakte in 2022 de overstap van de jeugdopleiding van Jagiellonia Białystok naar die van Ajax. De Pools jeugdinternational maakte afgelopen seizoen onderdeel uit van de Onder 18. Na de zomerstop wordt Faberski toegevoegd aan de selectie van Jong Ajax.

Gerelateerde artikelen

Jan Faberski Interview

Faberski: 'Trots op mezelf en mijn familie'

Jan Faberski straalt na het ondertekenen van zijn nieuwe contract. In het bijzijn van onder meer zijn geliefde broertjes vertelt de Poolse buitenspeler over zichzelf, zijn verwachtingen volgend seizoen en zijn familie. "Zonder hen was ik hier niet, het is een samenwerking."

Tags

  • #Faberski

Socials

Jan Faberski Verhaal

Faberski is ready: 'Voor onszelf en voor de club'

Ajax O18 strijdt zaterdag om de landelijke titel tegen AZ. Uitblinker bij de Amsterdammers op de rechterflank is al weken Jan Faberski. De Pool weet waar hij en zijn teamgenoten voor spelen. "Hier hebben we iedere training van dit seizoen voor gewerkt."

Tags

  • #Faberski

Socials