Ajax verlengt en verbetert samenwerking met MASCOT WORKWEAR en SolarToday

Maskot
Maskot

Ajax heeft met MASCOT WORKWEAR en SolarToday de bestaande overeenkomsten opengebroken en verbeterd. Beide bedrijven waren reeds als Official Supplier aan Ajax verbonden en hebben de samenwerking met een jaar verlengd. MASCOT gaat meer investeren in de exposure-mogelijkheden die Ajax heeft te bieden, niet alleen in het stadion maar ook op de digitale kanalen. SolarToday heeft de bestaande exposure-rechten die ze reeds hadden uitgebreid met diverse hospitality-mogelijkheden.

Tags

  • #MASCOT
  • #SolarToday

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is blij met hernieuwde verbintenissen: "Het biedt veel vertrouwen dat de samenwerkingen met bestaande partners worden verlengd en verbeterd. Wij zijn onze sponsors dankbaar voor dit vertrouwen in de toekomst en gaan er vanuit dat we op het eind van dit seizoen kunnen toasten op sportieve en commerciƫle successen voor ons allemaal."

MASCOT WORKWEAR
Danny Bonn, Market Director Benelux van MASCOT WORKWEAR: "We willen ons merk verder laten groeien, Ajax heeft in onze sponsoringstrategie daarbij een belangrijke positie. We hebben positieve effecten gezien en onze merkbekendheid is toegenomen. We gaan nu samen de volgende fase in en willen ons merk verder gaan activeren bij het nationale en internationale publiek."

SolarToday
Arjen Jagersma, algemeen directeur van SolarToday, groothandel in zonnepanelen: "We hebben het afgelopen jaar ondervonden dat onze zichtbaarheid op de LED-boarding niet onopgemerkt is gebleven bij onze klanten uit het hele land. We weten dat zij graag naar voetbalwedstrijden kijken, daarom breiden we onze samenwerking uit met hospitality-rechten zodat we, zodra dit weer mag, een groep zakelijke relaties kunnen verwelkomen rondom de thuiswedstrijden van Ajax."

Tags

  • #MASCOT
  • #SolarToday

Socials

Gerelateerde artikelen

HUBLOT X AJAX 9

Ajax en Hublot verlengen samenwerking tot en met 2023

Hublot en Ajax hebben hun jarenlange samenwerking verlengd tot en met 2023. Beide partijen bekrachtigden dit heugelijke nieuws in het bijzijn van Perr Schuurs en Menno Geelen in de Hublot Boutique Amsterdam. Hublot blijft zowel Official Sponsor alsmede Official Timekeeper van Ajax.

Tags

  • #Hublot

Socials

Promes Thumb

Overzicht | Ajacieden in de interlandbreak

Na de nederlaag van afgelopen zondag in en tegen Groningen, vliegt een aantal spelers uit voor interlands. Welke Ajacieden wanneer en tegen wie voor hun land uitkomen zie je hieronder.

Tags

  • #Interlands

Socials

HEADERKLAASSEN

Davy Klaassen keert terug bij Ajax

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Davy Klaassen en Werder Bremen over de overgang van de speler naar Ajax. De middenvelder tekende in Amsterdam een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft tot en met 30 juni 2024. Ajax betaalt een transfersom van elf miljoen euro aan Werder Bremen, dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal 14 miljoen euro.

Tags

  • #DavyIsHome

Socials