In beeld | Ajax voltooit voorbereiding op Brighton-thuis

Hatoheadertraining1920
Hatoheadertraining1920

De Ajacieden voltooiden woensdag hun laatste training voor de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. Het vierde groepsduel in de UEFA Europa League is donderdag de eerste internationale wedstrijd onder trainer John van ’t Schip. Op sportcomplex de Toekomst werden de laatste puntjes op de i gezet.

Tags

  • #UEL
  • #AJABHA

Socials

Ajax heeft een goed resultaat nodig in de strijd om een Europees vervolg. De Amsterdammers moeten de poulegenoten AEK Athene, Olympique Marseille en Brighton voorlopig voorlaten in groep A. Maar het verschil is absoluut te overbruggen. In de komende drie Europese duels heeft Ajax de kansen op overwintering vooralsnog in eigen hand. Van ’t Schip besprak Ajax’ kansen woensdag al uitgebreid tijdens de pre-match persconferentie.

Woensdag werd de voorbereiding voltooid op de thuiswedstrijd tegen de Engelsen. Twee weken na de 2-0-nederlaag in Brighton azen de Ajacieden op revanche. De steun van een volle Johan Cruijff ArenA is op voorhand belangrijk voor de equipe van trainer Van ’t Schip. Ajax kende een sterke start onder de oud-speler. De eerste twee competitieduels leverden even zoveel zeges op.

Nu zijn de Ajacieden aan zet in de Europa League. Net als na FC Volendam (2-0) en sc Heerenveen (4-1) stapt de thuisploeg hopelijk ook na het duel met Brighton & Hove Albion met een glimlach van het veld.

Onze fotograaf was bij de laatste training en legde de mooiste momenten vast. 📷

Gerelateerde artikelen

Schip

Van ’t Schip: 'Thuis andere wedstrijd spelen dan in Brighton'

Trainer John van ’t Schip en Brian Brobbey keken woensdag in de Johan Cruijff ArenA vooruit naar het thuisduel met Brighton & Hove Albion. De oefenmeester en zijn aanvaller keken optimistisch, maar vooral ook realistisch vooruit naar het vierde groepsduel in de UEFA Europa League.

Tags

  • #UEL
  • #AJABHA

Socials

Bergwijnthumb1920

Bergwijn: 'De trainer eist dat er plezier en beleving is'

Ajax heeft onder hoofdcoach John van 't Schip twee wedstrijden op rij gewonnen. Volgens aanvoerder Steven Bergwijn waren de zeges op FC Volendam en sc Heerenveen van essentieel belang voor de teamspirit. "Ik denk dat het vertrouwen bij iedereen langzaam terugkomt."

Tags

  • #Bergwijn

Socials

Dabanovic Nikola 1920 Copyright Proshots 22323563 (1)

Dabanovic fluit Ajax’ thuisduel met Brighton & Hove Albion

Nikola Dabanovic heeft donderdag de leiding tijdens Ajax – Brighton & Hove Albion. De scheidsrechter uit Montenegro wordt terzijde gestaan door zijn landgenoten Vladan Todorovic en Srdjan Jovanovic. Milos Boskovic, ook uit Montenegro, is de vierde official in de Johan Cruijff ArenA. Het thuisduel in de groepsfase van de UEFA Europa League begint om 18:45 uur.

Tags

  • #UEL
  • #AJABHA

Socials