Ajax Vrouwen uitgelaten na bekerwinst: 'We hebben 'm!'

Na de 3-1-overwinning tegen Fortuna Sittard konden de champagneflessen worden ontkurkt. De Ajax Vrouwen hebben voor de zesde keer in de clubhistorie de KNVB Beker gewonnen. En dat zorgde voor uitzinnige taferelen op het veld van Willem II. "Dit is echt een team. Dat stralen we in alles uit", glunderde coach Suzanne Bakker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajaxvrouwenkampioen

On This Day | Ajax Vrouwen vieren eerste landstitel

Het is 19 mei 2017 als de Ajax Vrouwen voor de eerste keer in de historie de beste van Nederland zijn. Vijf jaar na de oprichting van de vrouwentak van Ajax is het landskampioenschap de bekroning voor een fantastisch seizoen. De Ajax Vrouwen pakken dat jaar zelfs de dubbel door in de finale van de KNVB Beker PSV te verslaan. De dubbel betekent een prachtig einde van de carrière voor speelsters als Daphne Koster en Anouk Hoogendijk.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

Keukelaar1920

Keukelaar: 'We verdienen deze beker écht'

Lotte Keukelaar staat met de Ajax Vrouwen aan de vooravond van de KNVB Beker-finale tegen Fortuna Sittard. De achttienjarige vleugelspits maakt een stormachtige ontwikkeling door en kan maandag haar eerste prijs met de Amsterdamse hoofdmacht binnenslepen. Tijd om het talent van de Ajax Vrouwen beter te leren kennen.

Tags

  • #Keukelaar
  • #AjaxVrouwen

Socials