Ajax Vrouwen lopen voorop met eigen TikTok-account en samenwerking

Tiktokvrouwen1280
Tiktokvrouwen1280

De Ajax Vrouwen hebben in samenwerking met TikTok een account gelanceerd. Het is de eerste keer dat een Nederlandse vrouwenvoetbalploeg een officiële samenwerking met TikTok aangaat om een campagne op te zetten.

Tags

  • #AltijdVoorop

Socials

In september 2019 startte Ajax al met een TikTok-account. Commercieel directeur Menno Geelen zei toen: "Als Ajax spelen we in op alle internationale mediatrends en willen we zichtbaar zijn op de digitale en social mediaplatformen waar onze fans zich begeven.’

Sindsdien is het account rap gegroeid en telt het aantal volgers inmiddels meer dan 5 miljoen. Met een specifiek account voor de Ajax Vrouwen probeert Ajax een nieuwe doelgroep te bereiken.

TikTok-campagne
De komende week, van 25 maart tot en met 1 april, is op TikTok via de verkenningspagina een eigen page voor de Ajax Vrouwen te zien. Via deze pagina is het mogelijk om @AjaxVrouwen te volgen en een inkijkje te krijgen in de content die gaat komen. Volg Ajax Vrouwen hier!

Tags

  • #AltijdVoorop

Socials

Gerelateerde artikelen

Leuchter PSV 880

Kom zondag naar de topper Ajax Vrouwen - PSV

De Ajax Vrouwen spelen op zondag 27 maart om 12:15 uur de topper tegen PSV. Kaarten zijn te koop vanaf € 2,50 en een clubcard is niet nodig. Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen jonge fans gratis deelnemen aan de ABN AMRO FunGames.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Juichfoto Vrouwen 880

Bekerfinale PSV - Ajax Vrouwen op tweede paasdag

De KNVB Bekerfinale tussen PSV Vrouwen en Ajax Vrouwen wordt op maandag 18 april gespeeld. De aftrap van het duel op tweede paasdag is om 14:30 uur in het Goffertstadion in Nijmegen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials