Bekerfinale PSV - Ajax Vrouwen op tweede paasdag

Juichfoto Vrouwen 1420
Juichfoto Vrouwen 1420

De KNVB Bekerfinale tussen PSV Vrouwen en Ajax Vrouwen wordt op maandag 18 april gespeeld. De aftrap van het duel op tweede paasdag is om 14:30 uur in het Goffertstadion in Nijmegen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen plaatsten zich dankzij een minimale 1-0-zege op Excelsior voor de eindstrijd. PSV versloeg afgelopen zondag ADO Den Haag met 2-1 na verlenging. In de finale is Ajax aangewezen als de uitspelende ploeg.

Het is de vierde keer dat de eindstrijd tussen PSV en Ajax gaat. In totaal bereikte Ajax Vrouwen zes keer eerder de finale en won ze allemaal. PSV behaalde de finale vier keer en won de beker één keer. 

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Leuchter PSV 880

Kom zondag naar de topper Ajax Vrouwen - PSV

De Ajax Vrouwen spelen op zondag 27 maart om 12:15 uur de topper tegen PSV. Kaarten zijn te koop vanaf € 2,50 en een clubcard is niet nodig. Voorafgaand aan de wedstrijd kunnen jonge fans gratis deelnemen aan de ABN AMRO FunGames.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Goal 880

Ajax Vrouwen in bekerfinale na zege op Excelsior

De Ajax Vrouwen hebben ten koste van Excelsior de finale van het KNVB Beker-toernooi bereikt. Op sportcomplex de Toekomst zorgde Chasity Grant na ongeveer vijftig minuten spelen voor de enige treffer: 1-0.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials