Ajax Vrouwen loten sc Heerenveen in de beker

Ajaxvrouwenbeker
Ajaxvrouwenbeker

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagavond geloot tegen sc Heerenveen in de KNVB Beker. De beide teams zullen in Heerenveen strijden voor een plek in de halve finale.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Aan het toernooi om de KNVB Beker voor vrouwen mochten geen amateurverenigingen deelnemen in verband met de coronacrisis. Zodoende zaten er bij de loting van zaterdag naast Ajax acht clubs uit de Vrouwen Eredivisie in de koker: ADO Den Haag, vv Alkmaar, Excelsior, sc Heerenveen, PEC Zwolle, PSV en FC Twente.

De Ajax Vrouwen treffen dus sc Heerenveen en zullen tegen de Friezen strijden voor een plek in de halve finale van het bekertoernooi.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Kop2

Penalty-heldin Kop helpt Ajax Vrouwen langs PSV

De Ajax Vrouwen hebben in de tweede ronde van de Eredivisie Cup PSV uitgeschakeld. Na penalty's trokken de Amsterdammers aan het langste eind: de grote heldin van de avond was keeper Lize Kop.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header 2 (2)

Highlights Ajax Vrouwen - Bayern München

De Ajax Vrouwen speelden hun openingswedstrijd in de UEFA Women's Champions League tegen Bayern München. De ploeg van trainer Danny Schenkel hield aanvankelijk stand tegen de grootmacht uit Duitsland, maar liep in de tweede helft alsnog tegen een aantal tegentreffers én een nederlaag aan: 1-3.

Tags

  • #UWCL
  • #AJABAY

Socials

Van De Velde

Van de Velde: ‘Denk dat we het oké hebben gedaan’

Jonna van de Velde hield een redelijk gevoel over aan de start van de UEFA Women’s Champions League tegen Bayern München (1-3). “Je ziet wel echt hoe goed ze zijn, vooral in de omschakeling zijn ze heel gevaarlijk. Ik denk dat we het oké hebben gedaan. Daar kunnen we wel trots op zijn.”

Tags

  • #UWCL
  • #AJABAY

Socials