Ajax Vrouwen openen seizoen tegen FC Twente

Whatsapp Image 2020 08 07 At 09.41.11
Whatsapp Image 2020 08 07 At 09.41.11

Het seizoen 2020/2021 van de Eredivisie Vrouwen start op zondag 6 september om 12.15 uur. Ajax Vrouwen nemen het in de openingswedstrijd van de competitie dan thuis op tegen FC Twente.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Het treffen dat op zondag staat geprogrammeerd, is vanaf dit seizoen iedere week live te zien bij FOX Sports. De NOS zendt elke zondagavond in de Studio Sport-uitzending van 18.10 uur een samenvatting van dit duel uit. Ook zal er zo nu en dan live in de zondagmiddaguitzending van Studio Sport een wedstrijd te zien zijn.

Opzet onveranderd
De Eredivisie Vrouwen bestaat aankomend seizoen opnieuw uit 8 teams. De clubs die deelnemen zijn ADO Den Haag, Ajax, vv Alkmaar, Excelsior, sc Heerenveen, PEC Zwolle, PSV en FC Twente. De opzet van de competitie is niet gewijzigd: na afloop van de anderhalve competitie – 18 speelrondes – nemen de bovenste 4 en de onderste 4 teams het in de play-offs tegen elkaar op.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is de Eredivisie in het seizoen 2019/'20 niet uitgespeeld. De competitie is afgesloten zonder kampioen. Ajax Vrouwen eindigden op een 2e plaats, op 7 punten achter PSV. 

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

1 Ajax Vr Twente Vr 013 970C7

Ajax Vrouwen en ABN AMRO samen op weg naar succes

ABN AMRO is al ruim 25 jaar als sponsor aan Ajax verbonden, waarvan ruim vijf jaar als hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen. Per 1 juli 2020 versterkt ABN AMRO dit hoofdsponsorschap om de Ajax Vrouwen de beste mogelijkheden en omstandigheden te bieden om optimaal te presteren en de weg richting de (Europese) top verder voort te zetten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

D504019 1

Deze speelsters versterken Ajax Vrouwen komend seizoen

Stefanie van der Gragt is aankomend seizoen weer in het shirt van de Ajax Vrouwen te bewonderen. De 27-jarige verdediger ruilt FC Barcelona in voor Ajax, waar ze in seizoen 2017-2018 al een jaar speelde. Naast Van der Gragt zijn Chasity Grant, Quinty Sabajo, Iris Stiekema en Nikita Tromp de nieuwe gezichten bij de Ajax Vrouwen. Keepster Claire Dinkla maakte afgelopen seizoen al haar debuut en maakt de definitieve overstap van het Talententeam naar de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials