Ajax Vrouwen tegen FC Eindhoven in bekertoernooi

Loting Beker 1920 Vrouwen
Loting Beker 1920 Vrouwen

De Ajax Vrouwen spelen in de achtste finale van de KNVB Beker een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Dat heeft de loting maandagmiddag uitgewezen. Het duel wordt op vrijdag 16, zaterdag 17 of zondag 18 februari gespeeld.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tijdens het bekertoernooi vorig seizoen werden de Ajax Vrouwen door FC Twente in de achtste finale uitgeschakeld. Het duel eindigde in 2-1.

Gerelateerde artikelen

Header2

Samenvatting Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard

De Ajax Vrouwen zijn er zaterdagmiddag niet in geslaagd om op sportcomplex de Toekomst te winnen van Fortuna Sittard. De ploeg van Suzanne Bakker speelde met 1-1-gelijk. Lotte Keukelaar was trefzeker voor de Amsterdammers.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

HL1920

Samenvatting Paris Saint-Germain – Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben woensdagavond de vijfde groepswedstrijd in de UEFA Women's Champions League verloren. Op bezoek bij Paris Saint-Germain gingen de Ajacieden van Suzanne Bakker met 3-1 onderuit. De Amsterdammers moesten daardoor de koppositie afstaan aan de Fransen en gaan als nummer twee van poule C de afsluitende groepswedstrijd in.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #UWCL

Socials

Weerdenhl1920

Highlights Ajax Vrouwen - Excelsior | Goede generale

De Ajax Vrouwen zijn na zaterdagmiddag zes treffers en drie punten rijker. De ploeg van Suzanne Bakker won in eigen huis met 6-1 van Excelsior. En dat is een mooie opsteker vlak voor een belangrijke week voor de Ajacieden. Woensdag spelen de Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League tegen Paris Saint-Germain. Zes dagen later is AS Roma de tegenstander in hetzelfde Europese clubtoernooi.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials