Ajax Vrouwen treffen Feyenoord in halve finale KNVB Beker

Sabajohi5
Sabajohi5

De Ajax Vrouwen zijn gekoppeld aan Feyenoord in de halve finale van de KNVB Beker. De aftrap van het duel is op dinsdagavond 19 april om 19:30 uur. De Ajax Vrouwen bereikten de laatste vier door in de kwartfinale het Ajax Vrouwen Talententeam met 1-5 te verslaan. Feyenoord schakelde FC Twente uit door in Rotterdam met 3-0 te winnen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen zijn recordhouder als het gaat om de meeste bekertitels. De Amsterdammers wonnen de nationale beker vijf keer in de clubhistorie. 

Gerelateerde artikelen

Leuchter1920

Moeder topscorer Leuchter: 'Trots op deze prestatie'

Romée Leuchter kroonde zich donderdagavond dankzij haar hattrick in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen het Ajax Vrouwen Talententeam tot all-time topscorer van de Ajax Vrouwen. Ter ere van deze topprestatie spraken we haar geliefde moeder Dyanne. "Dit is een onderdeel van haar route om zich te ontwikkelen tot een fantastische voetballer."

Tags

  • #Leuchter
  • #AjaxVrouwen

Socials

Leuchterheader

Ajax Vrouwen kloppen Talententeam in bijzonder bekerduel

De Ajax Vrouwen hebben donderdagavond de halve finale van de KNVB Beker bereikt. In een bijzonder affiche op de Toekomst werd het Ajax Vrouwen Talententeam met 1-5 verslagen. Romeé Leuchter maakte een hattrick en kroonde zich tot all-time topscorer van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

240312 Ajax Vrouwen Beker SITE 2MD

Uniek bekerduel: 'Genieten dat we tegen Ajax Vrouwen mogen'

De Ajax Vrouwen spelen donderdagavond een unieke kwartfinale in de KNVB Beker. De ploeg van Suzanne Bakker werd tijdens de loting gekoppeld aan het Ajax Vrouwen Talententeam. Samen met middenvelders Rosa van Gool (Ajax Vrouwen) en Sophie Proost (Ajax Vrouwen Talententeam) blikken we vooruit op het bekertreffen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials