Ajax Vrouwen x ABN AMRO | Van Talententeam naar het eerste elftal

Sinds 2015 is ABN AMRO hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen. Samen met Ajax zorgt ABN AMRO voor de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij de club. In deze video zie je het verhaal van Eshly Bakker, Zaina Bouzerrade (Ajax Vrouwen), Sophie (O16) en Sam (O12).

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Niet alleen bij Ajax 1 staan elk seizoen nieuwe talenten op, ook bij de Ajax Vrouwen kloppen steeds meer talenten op de deur van het eerste. Dit seizoen maakten Bouzerrade en Regina van Eijk, in navolging van onder andere Nikita Tromp en Jonna van de Velde, de overstap van het Talententeam naar het eerste.

Het Talententeam traint net als de Ajax Vrouwen dagelijks op sportcomplex de Toekomst en steeds meer meiden trainen inmiddels in de jeugdopleiding van Ajax.

Eshly Bakker
Het verhaal van Bakker is een mooi voorbeeld van talentontwikkeling bij Ajax. Ze tekende haar eerste contract bij de club op haar negentiende in 2012, vertrok in 2016 en speelt sinds 2018 weer voor Ajax. In Amsterdam won ze inmiddels drie keer de KNVB Beker en werd ze één keer landskampioen.

Zaina Bouzerrade
Bouzerrade heeft de overstap van het Talententeam naar het eerste gemaakt. Vorig jaar zat Bouzerrade al een aantal keer bij de selectie en dit seizoen sluit ze definitief aan bij de ploeg van Danny Schenkel.

Sophie en Sam
Sophie en Sam spelen in de jeugdopleiding van Ajax, daarnaast trainen en spelen ze ook wedstrijden bij hun amateurclub. Sophie traint in het team voor spelers onder zestien jaar en Sam in het team voor talenten onder de twaalf.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

1 Ajax Vr Twente Vr 013 970C7

Ajax Vrouwen en ABN AMRO samen op weg naar succes

ABN AMRO is al ruim 25 jaar als sponsor aan Ajax verbonden, waarvan ruim vijf jaar als hoofdsponsor van de Ajax Vrouwen. Per 1 juli 2020 versterkt ABN AMRO dit hoofdsponsorschap om de Ajax Vrouwen de beste mogelijkheden en omstandigheden te bieden om optimaal te presteren en de weg richting de (Europese) top verder voort te zetten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl