Eshly Bakker wint Goal of the Month: 'Ben er enorm trots op'

Eshly Bakker is de trotse winnaar van de Goal of the Month Maart. Na teamgenoot Nikita Tromp is de aanvaller de tweede speelster van de Ajax Vrouwen die dit seizoen de prijs wint.

Tags

  • #GoalOfTheMonth

Socials

Bakker scoorde op fraaie wijze tijdens het duel met Excelsior. Vanaf rechts probeerde de doelpuntenmaker het van ver en de bal viel zomaar binnen. "Ik ben er enorm trots op. Het voelt speciaal. Ik voetbal hier toch al een tijdje, dus is het mooi om deze prijs toe te voegen."

De speelster van de Ajax Vrouwen liet onder meer David Neres en Davy Klaassen achter zich. "Het is moeilijk om van die mannen te winnen, ook door hun bekendheid. Deze prijs gaat een mooie plek krijgen."

Ontknoping van het seizoen
De prijs voor de Goal of the Month en het winnen van de Eredivisie Cup smaken naar meer. "We spelen binnenkort om de play-offs. Het vertrouwen is helemaal terug en het juiste gevoel aanwezig. Ik ga er gewoon nog een keer voor!"

Tags

  • #GoalOfTheMonth

Socials

Gerelateerde artikelen

Goalofthemonthtromp

Goal of the Month | Tromp pakt Lasse Schöne Trophy

Nikita Tromp is de winnaar geworden van de Lasse Schöne Trophy. De speelster van de Ajax Vrouwen maakte de mooiste goal van de maand oktober. De Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Vrouwen

Verslag | Ajax Vrouwen winnen Eredivisie Cup na zege op Twente

De Ajax Vrouwen hebben zondag de eerste prijs van het seizoen veroverd. In de finale van de Eredivisie Cup werd titelhouder FC Twente met 3-2 verslagen. Captain Marjolijn van den Bighelaar nam op sportcomplex de Toekomst twee treffers voor haar rekening. De score werd vroeg in de wedstrijd geopend door Nikita Tromp.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl