Restant Ajax - Feyenoord definitief woensdag 14:00 uur

Duel Gestaakt1920
Duel Gestaakt1920

Ajax ziet af van juridische stappen tegen de KNVB. De club overwoog deze naar aanleiding van het besluit van het competitiebestuur om Ajax – FC Volendam te verplaatsen en zodoende het restant van de gestaakte Klassieker woensdagmiddag uit te kunnen spelen.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Ajax acht, na advies te hebben ingewonnen en vervolgens overlegd te hebben met FC Volendam, de gang naar de rechter niet in te zetten in het belang van de Eredivisie. Wel gaat de club indringend met de KNVB en de ECV in overleg omdat bij de wijze van besluitvorming geen rekening is gehouden met gerechtvaardigde belangen van clubs en de reglementen een veel te grote mate van beleidsvrijheid aan de KNVB en het competitiebestuur geven, hetgeen het risico van willekeur en ongemotiveerde besluiten in zich draagt.

Het restant van de wedstrijd Ajax – Feyenoord wordt derhalve woensdag 27 september vanaf 14.00 uur uitgespeeld, zonder publiek.

Gerelateerde artikelen

Gestaakt Duel 1920

Ajax gaat niet akkoord met voorstel van de KNVB

De KNVB wil dat het restant van de Klassieker, die op zondag 24 september werd gestaakt, woensdag 27 september om 14:00 uur wordt ingehaald zonder publiek. Het thuisduel met FC Volendam van woensdagavond zou dan verplaatst worden. Ajax gaat hier niet mee akkoord.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Logo Ajax Johan Cruijff Arena 1280

Ajax betreurt gestaakte Klassieker en ongeregeldheden

De directie en de Raad van Commissarissen van Ajax nemen afstand van het wangedrag dat zondag heeft geleid tot het staken van het duel met Feyenoord en de ongeregeldheden achteraf. Dit is niet het gedrag dat bij Ajax hoort.

Tags

  • #AJAFEY

Socials