Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2021

Kopfotoava
Kopfotoava

In het supportershome in de Johan Cruijff ArenA vond vrijdag de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van AFC Ajax NV plaats.

Tags

  • #AVA

Socials

De ruim honderd aanwezige aandeelhouders doorliepen de vaste vergaderpunten: van de behandeling van het bestuursverslag en de jaarrekening tot het dividend. Na een negatief operationeel resultaat van 33,1 miljoen euro én het feit dat Ajax een beroep heeft gedaan op de overheidssubsidie NOW 3.0 wordt er geen dividend uitgekeerd.

Tevens werd er decharge verleend aan de Raad van Commissarissen en directie voor het boekjaar 2020/2021. Zoals gebruikelijk bij een aandeelhoudersvergadering kregen de aanwezigen nog de kans om vragen te stellen aan de aanwezige directieleden en commissarissen.

Tags

  • #AVA

Socials

Gerelateerde artikelen

Foodball1280

‘Ajax Foodball’ genomineerd voor ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’

Ajax is met het project ‘Ajax Foodball’ in de race voor de titel ‘Maatschappelijk Project Eredivisie’. Met het project helpt de club de kwetsbare (Amsterdamse) jeugd bij de ontwikkeling van een gezonde levensstijl. Naast Ajax zijn er nog acht andere eredivisieclubs in de race om de titel.

Tags

  • #AjaxFoundation

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl