Alle informatie over de kaartverkoop van Ajax Vrouwen - Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA

Kop En Spitse 1280
Kop En Spitse 1280

Het gaat gebeuren: op zaterdag 4 maart om 16:30 uur spelen de Ajax Vrouwen voor de allereerste keer de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Een bijzonder moment voor het team, de staf en iedereen die het vrouwenvoetbal een warm hart toedraagt. Daarnaast is dit een unieke gelegenheid om eens samen met familieleden en (klein-)kinderen de ArenA te bezoeken. De wedstrijd valt bovendien in de voorjaarsvakantie van regio Noord en Midden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De kaartverkoop voor Seizoenkaarthouders Ajax Vrouwen start op woensdag 1 februari om 10:00 uur. Seizoenkaarthouders van Ajax 1 kunnen op 1 februari vanaf 14:00 uur kaarten bestellen.
Leden van Supportersvereniging Ajax zijn op 2 februari vanaf 10:00 uur aan de beurt. Voor deze groepen geldt dat er maximaal 10 kaarten per account besteld kunnen worden voor € 5 per stuk. Seizoenkaarthouders van de Ajax Vrouwen krijgen een persoonlijk aanbod.

Geen Club Card nodig
Club Card houders zijn op 3 februari om 10:00 uur aan de beurt om maximaal 10 kaarten te bestellen a € 5 per stuk. De losse kaartverkoop voor deze wedstrijd begint vrijdag 3 februari 14:00 uur. Kaarten zijn slechts € 7,50 per stuk en je kunt maximaal 10 kaarten kopen, een Club Card is dan niet meer nodig.

Wil je meer dan 10 kaarten bestellen? Neem dan contact op met Ajax Fancare voor de mogelijkheden.

Aangepaste Verkoopschema Ajax Vrouwen Feyenoord

Ajax App
Kaarten worden verstrekt als mobile tickets in de Ajax App, deze is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Ajax.Nl Vrouwen Klassieker Liveblog 900X600

Klassieker Ajax Vrouwen in Johan Cruijff ArenA

Voor het eerst in het tienjarige bestaan van de Ajax Vrouwen spelen de Ajacieden de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Op zaterdag 4 maart ontvangen de Ajax Vrouwen Feyenoord in de ArenA. Met dit geweldige affiche gaat een langgekoesterde wens van velen in vervulling. Ajax, de hoofdsponsor van Ajax Vrouwen ABN AMRO en de Johan Cruijff ArenA zetten zich gezamenlijk in om er een bijzondere en unieke ervaring van te maken voor iedereen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra Viert Treffer 1280

Verslag | Hoekstra opnieuw belangrijk voor Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben met pijn en moeite thuis gewonnen van Telstar. De nummer negen van de Azerion Eredivisie Vrouwen werd met 1-0 verslagen. Tiny Hoekstra kroonde zich met de enige treffer van de avond tot de speler van de wedstrijd. In Velsen-Zuid werd het eerder dit seizoen nog 2-7 voor de Ajacieden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials