Klassieker Ajax Vrouwen in Johan Cruijff ArenA

Ajax.Nl Vrouwen Klassieker Header 1420X799
Ajax.Nl Vrouwen Klassieker Header 1420X799

Voor het eerst in het tienjarige bestaan van de Ajax Vrouwen spelen de Ajacieden de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Op zaterdag 4 maart ontvangen de Ajax Vrouwen Feyenoord in de ArenA. Met dit geweldige affiche gaat een langgekoesterde wens van velen in vervulling. Ajax, de hoofdsponsor van Ajax Vrouwen ABN AMRO en de Johan Cruijff ArenA zetten zich gezamenlijk in om er een bijzondere en unieke ervaring van te maken voor iedereen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Daphne Koster, Manager Ajax Vrouwen: ''Voor de spelers, voor trainer Suzanne Bakker en haar staf en voor de vele fans van de Ajax Vrouwen is dit geweldig nieuws. Ik ben er enorm trots op dat, onder andere dankzij ABN AMRO, maar ook mede door de goede samenwerking met de Johan Cruijff ArenA, dit nu mogelijk is.''

De Klassieker stond eigenlijk voor 5 maart gepland, maar vanwege het wijzigen van de speellocatie is de wedstrijd een dag vervroegd. Het duel in de ArenA begint om 16:30 uur.

Meer informatie over de kaartverkoop van dit unieke duel volgt later. Als je per mail op de hoogte wilt gehouden over kaartverkoop, meld je dan nu hier aan.

Gerelateerde artikelen

Hoteltoyr

Hoteltour special edition | Op pad met Lize & Rosa

Zoals je misschien wel gewend bent, volgt tijdens een trainingskamp van Ajax-teams vaak een hoteltour. Dat gebeurde ook bij het verblijf van de Ajax Vrouwen in Zuid-Spanje, maar Lize Kop en Rosa van Gool werden wel met een heel bijzondere opdracht op pad gestuurd. Bekijk

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials