Alle informatie over de kaartverkoop voor Ajax Vrouwen – Arsenal

Ajax.Nl 880X495
Ajax.Nl 880X495

De Ajax Vrouwen spelen op woensdag 28 september om 19:00 uur de UEFA Women’s Champions League-returnwedstrijd tegen Arsenal op sportcomplex de Toekomst. En jij kan daar bij zijn! Op 20 september wordt in Londen het heenduel afgewerkt. De winnaar van dit tweeluik gaat naar de groepsfase van de Women's Champions League. De kaartverkoop is begonnen.

Tags

  • #UWCL
  • #AJAARS

Socials

Voor dit duel kun je maximaal tien kaarten per account kopen via onze ticketshop. Kaarten zijn beschikbaar voor € 10. Voor kinderen tot 13 jaar geldt een speciaal tarief van € 7,50. 

Mocht je de wedstrijd met een team willen bezoeken, dan kun je een bestelling via Ajax FanCare plaatsen.

De Ajax Vrouwen bereikten afgelopen maand de tweede voorronde van de Women's Champions League na het winnen van een mini-toernooi in Denemarken. Zowel Kristianstads DFF als Eintracht Frankfurt werd op een 2-1-nederlaag getrakteerd.

Update: de wedstrijd tegen Arsenal is binnen één middag uitverkocht! Bedankt voor jullie enthousiasme. Tot dan.

Gerelateerde artikelen

Bakker Juicht 1280

Special Ajax Vrouwen: het Deense sprookje

De Ajax Vrouwen vlogen in augustus naar Denemarken voor de eerste voorronde van de UEFA Women’s Champions League. In deze special wordt de ploeg van Suzanne Bakker van dichtbij gevolgd, in hun jacht naar de volgende ronde. De reis, teambesprekingen, trainingen, wedstrijden en interviews; beleef het complete Deense avontuur, dat eindigt met een sprookjesachtige ontknoping.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

De Sanders 1280

Ajax Vrouwen spelen gelijk in oefenwedstrijd tegen SGS Essen

De Ajax Vrouwen hebben zondag een oefenwedstrijd gespeeld tegen het Duitse SGS Essen. Op sportcomplex de Toekomst werd het 4-4. De Amsterdamse treffers kwamen van Ashleigh Weerden, Nikita Tromp, Tiny Hoekstra en een eigen doelpunt van de gasten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header Shirt 1280

adidas en Daily Paper presenteren Ajax pre-match-collectie

Ajax, adidas en modemerk Daily Paper presenteren maandag de ‘pre-match’-collectie voor de regerend landskampioen, voor het seizoen 2022/2023. Rode draad in de collectie is een opvallende, op Oost-Afrikaans kralenwerk geïnspireerde print, in de Pan-Afrikaanse kleuren rood, zwart en groen. Met de collectie eren Ajax, adidas en Daily Paper multiculturalisme in Amsterdam, een stad die wereldwijd geroemd wordt om zijn diverse bevolking en zijn inclusieve karakter.

Tags

  • #adidas

Socials