Álvarez: 'Heitinga heeft veel leiderschap en persoonlijkheid'

Ajax is bezig aan een roerig seizoen. Verschillende spelers vertrokken deze zomer, nieuwe spelers werden aangetrokken. Een nieuwe trainer kwam voor de groep, maar vanwege teleurstellende resultaten zwaait inmiddels John Heitinga de scepter in Amsterdam in plaats van Alfred Schreuder. Ook voor Edson Álvarez was het dit seizoen behoorlijk aanpassen. De Mexicaan hoopt samen met de nieuwe hoofdtrainer verschillende successen te boeken. "Het is niet makkelijk, maar we kunnen onze doelen nog halen."

Tags

  • #Álvarez

Socials

Gerelateerde artikelen

Heitinga Still Goed 1280

Heitinga is hoofdtrainer van Ajax: 'Iets waar ik trots op ben'

John Heitinga is in elk geval de rest van het seizoen hoofdtrainer van de Amsterdammers. De Ajacied is duidelijk over wat hij wil de komende periode en heeft er zin in. "Ik denk dat ik het Ajax-DNA heb en hopelijk kan ik dat vertalen naar de groep."

Tags

  • #Heitinga

Socials

Heitinga Coach 1280

Heitinga maakt seizoen af als hoofdtrainer

De clubleiding van Ajax en John Heitinga zijn overeengekomen dat de 39-jarige oud-speler in elk geval de rest van dit seizoen hoofdtrainer is van het eerste elftal. Dwight Lodeweges is per direct als assistent-trainer toegevoegd aan de technische staf van Heitinga.

Tags

  • #Heitinga

Socials

Still Timber

Timber over honderd duels in Ajax 1: 'Dat maakt me zeker trots'

Jurriën Timber speelde zondag tegen Excelsior (1-4) zijn honderdste wedstrijd in Ajax 1. Daarmee trad hij toe tot de Club van 100. Hoog tijd dus om zijn eigen foto toe te voegen en met de verdediger in gesprek te gaan over zijn mijlpaal. "Ik vind het veel, honderd wedstrijden, zeker op zo’n jonge leeftijd. Als je naar die muur kijkt, is het mooi om daar tussen te staan.”

Tags

  • #Timber

Socials