Álvarez koestert liefde voor shirts: 'Voel verbintenis met de fans'

Familie Álvarez heeft een voorliefde voor voetbalshirts. Dit werd ook de kleine Edson met de paplepel ingegoten door zijn vader, die van zijn hobby zijn beroep maakte. Vader Álvarez begon 25 jaar geleden met het produceren van sportkleding en heeft vandaag de dag een mooi bedrijf in Mexico. "Mijn hele jeugd heb ik spelend op straat en in de werkplaats van mijn vader doorgebracht."

Tags

  • #Álvarez

Socials

Gerelateerde artikelen

Edson Jarig 1280

Álvarez 25 | Mexicaanse strijder in Amsterdam

Grinta in Mokum. Dat levert Edson Álvarez sinds zijn komst in 2019 bij Ajax. De Mexicaan viert op 24 oktober zijn 25e verjaardag en wij zetten enkele fraaie beelden van de middenvelder op een rijtje uit zijn periode in Amsterdam.

Tags

  • #Álvarez

Socials

Alvarez STILL

Álvarez: 'Heitinga heeft veel leiderschap en persoonlijkheid'

Ajax is bezig aan een roerig seizoen. Verschillende spelers vertrokken deze zomer, nieuwe spelers werden aangetrokken. Een nieuwe trainer kwam voor de groep, maar vanwege teleurstellende resultaten zwaait inmiddels John Heitinga de scepter in Amsterdam in plaats van Alfred Schreuder. Ook voor Edson Álvarez was het dit seizoen behoorlijk aanpassen. De Mexicaan hoopt samen met de nieuwe hoofdtrainer verschillende successen te boeken. "Het is niet makkelijk, maar we kunnen onze doelen nog halen."

Tags

  • #Álvarez

Socials

Alvarezsanchez1280

Het seizoen van WK-gangers Álvarez en Sánchez in cijfers

Mexicaanse grinta in de Johan Cruijff ArenA. Daar geniet de Amsterdamse aanhang de afgelopen seizoenen van. Edson Álvarez droeg al meer dan honderd wedstrijden het heilige Ajax-tricot en zag deze zomer zijn boezemvriend Jorge Sánchez arriveren in Amsterdam. Het Ajax-duo komt met Mexico in actie tijdens het WK-voetbal in Qatar. Een mooi moment om terug te blikken op de eerste seizoenshelft van de Mexicaanse Ajacieden.

Tags

  • #Álvarez
  • #Sánchez

Socials