Álvarez valt geblesseerd uit bij Mexico

Alvarez Groot Copyright Proshots 14316576
Alvarez Groot Copyright Proshots 14316576

Edson Álvarez zal met weinig plezier terugkijken op zijn 53e interland voor Mexico. De Ajacied had afgelopen nacht een basisplaats in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Costa Rica, maar hij viel na rust geblesseerd uit. Het treffen in het Estadio Azteca in Mexico-Stad leverde geen doelpunten op. De ernst van de blessure bij Álvarez is nog niet duidelijk.

Tags

  • #Interlands

Socials

De middenvelder lijkt te kampen met een kniekwetsuur. Of hij in de nacht van woensdag op donderdag in actie kan komen tegen Panama is twijfelachtig. De Mexicanen zijn nog verwikkeld in een hevige strijd om een WK-ticket. Mexico staat derde in de kwalificatiepoule en koestert een minimale voorsprong van één punt op – uitgerekend – Panama. De uiteindelijke nummer drie bemachtigt een ticket voor het WK van later dit jaar in Qatar. De nummer vier is veroordeeld tot de play-offs. Canada en de Verenigde Staten staan boven Mexico in de finaleronde van de Concacaf voor WK-deelname.

Tags

  • #Interlands

Socials

Gerelateerde artikelen

Alvarez2

Enchilada’s of bitterballen? | 14 vragen aan Edson Álvarez

In de rubriek 14 Questions leggen we Ajacieden veertien vragen en dilemma's voor. Ditmaal is het de beurt aan Edson Álvarez. Wie is zijn grote inspirator? Wat vindt hij van het Nederlandse weer? En welke Nederlandse snack kan hij waarderen?

Tags

  • #Álvarez

Socials

Alvarez880

Álvarez over de Dag van de Vlag: 'Geeft mij veel kracht'

In Mexico is 24 februari een nationale feestdag. Het staat te boek als Día de la Bandera – ook wel Dag van de Vlag genoemd. Het wakkert bij veel Mexicanen hun onvoorwaardelijke liefde en trots voor hun land aan, vertelt Edson Álvarez. Met de Ajacied stonden we uitgebreid stil bij de nationale feestdag en spraken we met hem over zijn vaderland, over de liefde voor de vlag en de eer en verantwoordelijkheid om Mexico te vertegenwoordigen.

Tags

  • #Álvarez

Socials