Onana plaatst zich voor halve finale Afrika Cup

Onana7
Onana7

Andre Onana heeft met Kameroen de halve finale bereikt van de Afrika Cup. In de kwartfinale was het gastland met 2-0 te sterk voor Gambia.

• #Interlands

Onana had opnieuw een basisplaats bij Kameroen en zag dat zijn ploeg voor rust geen afstand kon nemen van Gambia. Dat lukte in de tweede helft wel. Dankzij twee doelpunten van Karl Toko Ekambi won Kameroen met 2-0.

In de halve finale is Egypte de laatste hindernis richting de droomfinale in eigen land. De Egyptenaren rekenden zondag af met Marokko.

Nico Lisa 880

Tagliafico en Martínez winnen met Argentinië

Lisandro Martínez en Nico Tagliafico hebben met Argentinïe de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Chili met 2-1 gewonnen. De Argentijnen hadden zich, net als Brazilië, al geplaatst voor het WK in Qatar. Antony speelde donderdag met 1-1 gelijk tegen Ecuador.