Anthony Taylor fluit AS Roma - Ajax

Taylorrrrr
Taylorrrrr

Anthony Taylor fluit donderdagavond AS Roma - Ajax. De Engelsman was al eens eerder de arbiter van dienst tijdens een Europese wedstrijd van Ajax.

• #UEL
  • #ROMAJA

De Brit, die normaliter zijn wedstrijden in de Engelse Premier League fluit, wordt geassisteerd door vijf landgenoten. Gary Beswick en Adam Nunn zijn de assistent-scheidsrechters en David Coote is de vierde official. Stuart Attwell is de Video Assistant Referee van dienst en hij wordt geassisteerd door Paul Tierney.

Oude bekende
Taylor heeft al eens eerder op het veld gestaan tijdens een wedstrijd van Ajax. De scheidsrechter was eindverantwoordelijke toen Ajax in het seizoen 2016/2017 op bezoek ging in Griekenland bij PAOK Saloniki.

Na een vroege achterstand boog Davy Klaassen de stand om naar 1-2. Met een penalty schoot de middenvelder de gelijkmaker tegen de touwen, alvorens vlak voor tijd de bevrijdende 1-2 binnen te werken.

AS Roma - Ajax begint donderdagavond om 21:00 uur in Stadio Olimpico te Rome. De Amsterdammers moeten een 1-2-nederlaag uit het heenduel goedmaken om door te gaan naar de halve finale van de Europa League. Mocht de ploeg van Erik ten Hag deze ronde halen, is Granada of Manchester United de tegenstander.