Antony tekent contract en krijgt privé-rondleiding in ArenA

Z7M3849
Z7M3849

Alles is rond. Antony is Ajacied en dus namen Edwin van der Sar, Marc Overmars en trainer Erik ten Hag de nieuwe aanwinst mee op een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA. Het stadion waar de Braziliaanse voetballer wil gaan schitteren.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Antony ging na de officiële plichtplegingen op onderzoek uit in zijn nieuwe thuishaven. De directie en de trainer lieten hem zien waar hij straks als het allemaal weer kan en mag de harten van de voetbalfans kan veroveren. Zie hieronder een selectie van de mooiste foto's.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Gerelateerde artikelen

2JR2080

Eerste training Antony

Kersverse aanwinst Antony Matheus dos Santos heeft bij Ajax zijn eerste stappen gezet op het trainingsveld. De 20-jarige Braziliaan deed dat samen met een andere Ajacied met Braziliaanse roots, Alessandro Schoenmaker. De conditietrainer heeft hem de voorbije periode in Brazilië en Nederland begeleid.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Antonythumb

Ajax, Neres, Danilo & Sarita Lorena brengen lied uit: ‘Bem-Vindo Antony’

Antony is in Nederland! Om de Braziliaanse aankoop een warm welkom te geven hebben Ajax, David Neres, Danilo en Sarita Lorena een nummer uitgebracht met de titel 'Bem-Vindo Antony'. De 2 Ajacieden en Sarita Lorena doken de afgelopen weken met elkaar de studio in om een te gekke track op te nemen voor de 20-jarige voetballer. Het eindresultaat: een lied met honderd procent hitpotentie! Check het zelf.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials

Unuvarrensch

Ünüvar en Rensch verlengen contract: 'Heerlijk gevoel'

Naci Ünüvar en Devyne Rensch hebben met Ajax een overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Beide spelers tekenen een contract tot en met 30 juni 2023. Naast de jonge voetballers is ook Marc Overmars erg blij met de verlenging van de talenten en verwacht hij meer goed nieuws de komende tijd.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl