Antony uitgeroepen tot speler van de maand in de Eredivisie

Antonybokaal
Antonybokaal

Antony is verkozen tot speler van de maand in de Eredivisie. De aanvaller ontving op sportcomplex de Toekomst de bijbehorende bokaal.

Tags

  • #Antony

Socials

Ajacieden domineren dit seizoen de maandelijkse uitverkiezing van ESPN. Eerder wonnen Lassina Traoré en Davy Klaassen de de titel van beste speler van de maand al.

De Braziliaan maakte een sterke decembermaand door. Zeker in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle blonk hij uit, met twee knappe assists en een goal. Ook in het laatste duel van 2020, uit tegen Willem II, was Antony trefzeker.

Tags

  • #Antony

Socials

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Versie

Uit het fotoalbum van: Antony

Met vochtige ogen en een brok in z’n keel kijkt Antony (20) naar een foto uit zijn jeugdjaren. Miljoenen voetbalfans kennen ‘m als speler van Ajax, maar wat weten ze van hem als mens? Een verhaal door de ogen van een Braziliaanse jongen die opgroeide in Inferninho, één van de gevaarlijkste sloppenwijken in São Paulo.

Tags

  • #Antony

Socials

ANTONY880

Antony wint Goal of the Month: ‘Thank you, Kudus!'

De winnende goal van Antony in de Eredivisie tegen Vitesse is verkozen tot Goal of the Month van september. Ajax-host David zocht de Braziliaan op om hem zijn eerste prijs in Amsterdamse dienst te overhandigen. Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth
  • #Antony

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl