Klaassen speler van de maand in de Eredivisie

Davythumb
Davythumb

Davy Klaassen is verkozen tot speler van de maand in de Eredivisie. De middenvelder ontving vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst de bijbehorende bokaal.

Tags

  • #Klaassen

Socials

Klaassen maakte een uitstekende novembermaand door. Tegen FC Emmen scoorde de Hilversummer de openingstreffer en gaf hij een prachtige assist voor het tweede doelpunt van de avond. Zijn subtiele dieptepass werd vakkundig afgerond door Zakaria Labyad.  

Eerder in de maand scoorde Klaassen tegen FC Utrecht ook al een cruciale goal. Met een mooi schot uit de lucht, brak hij in de Galgenwaard de ban. In november maakte Klaassen tijdens de interlandbreak voor het eerst sinds lange tijd weer eens minuten in Oranje. 

Davy Klaassen viert zijn treffer tegen FC Emmen.

Davy Klaassen viert zijn treffer tegen FC Emmen.

Opvolger Traoré
Klaassen is niet de eerste Ajacied die dit seizoen tot beste van de maand is gekozen. Lassina Traoré was dé man van de maand oktober. 

Tags

  • #Klaassen

Socials

Gerelateerde artikelen

Klaassen1280

Klaassen: 'In het buitenland beter geworden op 6-positie'

Davy Klaassen is terug. Niet alleen bij Ajax, maar ook bij het bij het Nederlands elftal. De middenvelder verkeert in een uitstekende vorm en heeft goede woorden over voor zijn compagnon op het middenveld, Ryan Gravenberch.

Tags

  • #Klaassen

Socials

Gravenberch2992

Gravenberch: 'Lekker om Klaassen naast mij te hebben'

Ryan Gravenberch maakte tegen Liverpool pas zijn debuut in de UEFA Champions League en stond tegen Atalanta weer in de basis. Tijd om met de middenvelder de balans op te maken na de eerste wedstrijden van het seizoen in het grootste Europese clubtoernooi.

Tags

  • #Gravenberch

Socials

Juichenemmaja (1)

Highlights FC Emmen - Ajax

Ajax visited FC Emmen in the Eredivisie. Ajax excelled and brought home three important points. Check out the highlights above.

Tags

  • #EMMAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl