Babel over wedstrijd tegen oude club Besiktas: 'Het wordt een heksenketel'

Woensdag staat de vijfde UEFA Champions League-wedstrijd van dit seizoen op het programma. Ajax speelt uit tegen Besiktas. Iemand die de Turkse ploeg als geen ander kent, is Ryan Babel. De oud-Ajacied speelt inmiddels bij Galatasaray, maar heeft ook een verleden bij de tegenstander van woensdagavond.

Tags

  • #UCL
  • #Babel

Socials

De aanvaller speelde van januari 2017 tot januari 2019 bijĀ De Zwarte Adelaars. Hij weet dus wat Ajax kan verwachten in Istanbul. "Het wordt een heksenketel als het stadion vol is. Daar haalt Besiktas ook vaak hun kracht uit. Zeker de eerste vijftien, twintig minuten van de wedstrijd. Tegenstanders hebben daar vaak problemen mee. Maar op een gegeven moment ebt dat weg."

Juichen voor Ajax
Omdat de Turkse ploeg nog puntloos is in de Champions League dit seizoen, verwacht Babel dat Besiktas wel wat aan het thuispubliek wil laten zien. Sowieso om de laatste eer te redden.

"Besiktas gaat er vol op. Ze willen wat teruggeven aan hun fans. Als Ajax daar voetballend onderuit kan komen, verwacht ik veel kansen. Ik zal sowieso voor Ajax juichen."

Tags

  • #UCL
  • #Babel

Socials

Gerelateerde artikelen

Foto1

Ajax reist met 21 spelers af naar Istanbul

Ajax vertrekt dinsdagochtend naar Turkije voor het vijfde duel in de UEFA Champions League. De vorige vier wedstrijden wonnen de Amsterdammers allemaal waardoor overwintering op het hoogste podium al een feit is. Erik ten Hag heeft 21 spelers meegenomen voor de wedstrijd van woensdagavond tegen Besiktas.

Tags

  • #UCL
  • #BESAJA

Socials