Behind the scenes | Ajax-spelers staan model voor de release van de nieuwe shirts

Verschillende Ajax-spelers gingen eerder deze zomer op de foto met de nieuwe shirts. Onder andere Edson Álvarez, Dusan Tadic, Daley Blind, Jurriën Timber en Devyne Rensch stonden model met het nieuwe thuis- en uitshirt. We namen een kijkje achter de schermen.

Tags

  • #adidas

Socials

Het uittenue is per direct te bestellen in de webshop van Ajax, de Official Ajax Fanshops in de Johan Cruijff ArenA en de Kalverstraat, en via adidas.com.

Koop jouw nieuwe uittenue hier

Gerelateerde artikelen

Alvarez Uittenue 1280

Ajax opent seizoen in nieuw donkerblauw uittenue

Ajax start de competitie komend weekend met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard en doet dit in een geheel nieuw uittenue van adidas. De landskampioen speelt het seizoen 2022/2023 in een donkerblauw uitshirt, met goud en rood als accentkleuren.

Tags

  • #adidas

Socials

Antony Header 880

In beeld | Toewerken naar competitiestart

Het nieuwe Eredivisie-seizoen staat voor de deur. Zaterdag wacht de eerste wedstrijd in de competitie op bezoek bij Fortuna Sittard. De selectie trainde woensdag in aanloop naar het duel met de Limburgers.

Tags

  • #FORAJA

Socials

Rugnummer Brob 880

Rugnummers seizoen 2022/2023 bekend

Ajax opent zaterdag de competitie met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De rugnummers voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Deze lijst is onder voorbehoud zolang de transferperiode nog geopend is.

Socials