Behind the scenes | Avila's eerste dag

Gaston Avila is Ajacied. De Argentijn heeft zich voor vijf jaar verbonden aan de Amsterdammers en is de volgende versterking voor de ploeg van Maurice Steijn. Wij volgden hem de hele dag tijdens zijn eerste dag bij Ajax.

Tags

  • #Avila

Socials

Gerelateerde artikelen

Avila Verhaal 1920 Header

Avila: nieuwe Argentijn in Amsterdam

Met Gaston Avila heeft Ajax een nieuwe Argentijn aan zich gebonden. De verdediger komt over van het Belgische Royal Antwerp FC en maakte zijn eerste stappen van het betaalde voetbal in zijn vaderland Argentinië. Tijd om de nieuweling uit te lichten.

Tags

  • #Avila

Socials

Avila Pb 1920

Ajax contracteert Gaston Avila

Ajax, Royal Antwerp FC en Gaston Avila hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de verdediger naar Ajax. De 21-jarige Argentijn tekent een contract tot en met 30 juni 2028. Avila stond bij de Belgische club nog tot en met medio 2027 onder contract. Ajax betaalt een transfersom van € 12,5 miljoen aan Royal Antwerp FC. Dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal € 14,5 miljoen.

Tags

  • #Avila

Socials

Sutalointerview1920

Šutalo blij dat deal rond is: 'Klaar voor deze uitdaging'

De clubs zijn rond en Josip Šutalo heeft zelf ook zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract; de Kroatische verdediger is officieel speler van Ajax. En daar is de 23-jarige voetballer oprecht blij mee. "Ik ben er trots op dat ik deze club mag vertegenwoordigen. Ik was er vanaf het begin klaar voor. Ajax is een grote club met een rijk verleden."

Tags

  • #Šutalo

Socials