Šutalo blij dat deal rond is: 'Klaar voor deze uitdaging'

De clubs zijn rond en Josip Šutalo heeft zelf ook zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract; de Kroatische verdediger is officieel speler van Ajax. En daar is de 23-jarige voetballer oprecht blij mee. "Ik ben er trots op dat ik deze club mag vertegenwoordigen. Ik was er vanaf het begin klaar voor. Ajax is een grote club met een rijk verleden."

Tags

  • #Šutalo

Socials

Gerelateerde artikelen

Sutaloisinadam1920

POV: Šutalo, welkom bij Ajax

Van Zagreb naar Amsterdam. Josip Šutalo komt over van Dinamo Zagreb en heeft inmiddels zijn contract getekend bij zijn nieuwe club Ajax. We kijken mee hoe Šutalo’s eerste stappen bij Ajax eruitzagen.

Tags

  • #Šutalo

Socials

PB Header 1920

Ajax rondt transfer Šutalo af

Ajax heeft de transfer van Josip Šutalo afgerond. De 23-jarige verdediger komt over van Dinamo Zagreb en tekent een contract met een looptijd van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2028.

Tags

  • #Šutalo

Socials

Header2

Dobrodošli Josip | Rijzende ster Šutalo

Josip Šutalo mag zich officieel Ajacied noemen. De verdedigende versterking van Ajax werd geboren in Bosnië en Herzegovina, maar groeide op in Kroatië. De ster van Šutalo rijst snel en de ambities van de rechtsbenige centrumverdediger zijn groot. Maar wie is deze nieuwe Ajacied eigenlijk? Tijd om de 23-jarige Kroatisch international beter te leren kennen.

Tags

  • #Šutalo

Socials