Behind the scenes | Mikautadze is Ajacied

Mikautadze mag zich officieel Ajacied noemen. De aanvaller uit Georgië doorliep de medische keuring, maakte kennis met het stadion, tekende zijn contract en gaf zijn eerste interview. Wij waren erbij.

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Gerelateerde artikelen

Mikautadze Header Interview 1920

Mikautadze: 'Iedereen weet wat de naam Ajax betekent'

De nieuwe aanwinst Georges Mikautadze is blij met zijn overgang naar Amsterdam. De aanvaller is duidelijk: "Ik heb geen seconde getwijfeld." Ook directeur voetbalzaken Sven Mislintat is in zijn nopjes met de nieuweling. "Hij kan op alle posities in de voorhoede spelen."

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Mikautadze Header Pb 1920

Ajax contracteert Georges Mikautadze

Ajax, FC Metz en Georges Mikautadze hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de aanvaller naar Ajax. De in Frankrijk geboren Georgiër tekent in Amsterdam een contract tot en met 30 juni 2028. Ajax betaalt een transfersom van ruim € 16 miljoen aan FC Metz, dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot ruim € 19 miljoen.

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Mikautadze Arveladze Header 1920

Trotse Arveladze: 'Voor mij een eer dat Mikautadze naar Ajax gaat'

Met Georges Mikautadze heeft Ajax na Shota Arveladze weer een nieuwe Georgiër in de gelederen. Vanuit zijn thuisland staat de oud-spits van Ajax ons te woord en spreekt hij enthousiast over 'zijn opvolger'. "Hij is technisch en gaat altijd richting het doel."

Tags

  • #Mikautadze

Socials