Behind the scenes | Opstellingvideo's, gifjes en portretfoto's

Ajax-host Aviv Levy neemt je mee achter de schermen tijdens het opnemen van de opstellingvideo's, de gifjes en de portretfoto's van de spelers van Ajax 1. Bekijk hoe deze fraaie content wordt gemaakt.

Tags

  • #BehindTheScenes

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumb Goed Parels

Officiële trailer | 'AJAX: Parels van Amsterdam'

Ajax heeft een exclusieve documentaire voor Prime Video geproduceerd. Jurriën Timber, Ryan Gravenberch en Devyne Rensch zijn het afgelopen seizoen intensief gevolgd. De officiële trailer van 'AJAX: Parels van Amsterdam' is nu te zien.

Tags

  • #ParelsvanAmsterdam

Socials

KFA Van Der Sar 880

Zuid-Koreaanse bond op bezoek bij Ajax

De KFA (Zuid-Koreaanse voetbalbond) was afgelopen weekend op bezoek bij Ajax. Het was het vervolg van een bezoek van Ajax aan Zuid-Korea in juni. Ajax en de KFA zien kansen om in de toekomst met elkaar samen te gaan werken en gebruikten onder andere de afgelopen dagen voor verdere kennismaking.

Tags

  • #AjaxCoachingAcademy

Socials

Header Shirt 1280

adidas en Daily Paper presenteren Ajax pre-match-collectie

Ajax, adidas en modemerk Daily Paper presenteren maandag de ‘pre-match’-collectie voor de regerend landskampioen, voor het seizoen 2022/2023. Rode draad in de collectie is een opvallende, op Oost-Afrikaans kralenwerk geïnspireerde print, in de Pan-Afrikaanse kleuren rood, zwart en groen. Met de collectie eren Ajax, adidas en Daily Paper multiculturalisme in Amsterdam, een stad die wereldwijd geroemd wordt om zijn diverse bevolking en zijn inclusieve karakter.

Tags

  • #adidas

Socials