Beluister Ajax - VVV Venlo live via Ajax Radio

Ajaxradio
Ajaxradio

Ajax speelt donderdag tegen VVV Venlo. Het Eredivisie-duel begint om 14.30 uur. Ook deze wedstrijd kun je uiteraard via Ajax Radio live volgen.

Tags

  • #AJAVVV

Socials

Via Ajax Radio hoef je niets te missen van de wedstrijd. Geen nieuwsonderbrekingen, geen andere duels in de uitzending en geen reclame. Gewoon negentig minuten lang Ajax. 

Vanaf enkele minuten voor de aftrap zitten de verslaggevers voor je klaar om Feyenoord - Ajax naar jouw huiskamer of auto te brengen.

Ajax Radio is te beluisteren via JUKE. Je kunt ook in de Ajax App terecht.

Tags

  • #AJAVVV

Socials

Gerelateerde artikelen

Shirt2

De Official Fanshops zijn open: scoor nu het gloednieuwe uittenue!

Het nieuwe uittenue van Ajax voor volgend seizoen (21/22) is bekend. De Ajacieden zijn zondagmiddag in De Klassieker tegen Feyenoord voor het eerst aangetreden in het overwegend gestreepte tenue, dat is opgebouwd uit twee blauwtinten, met mintgroene accenten.

Tags

  • #Uitshirt20/21

Socials

Thum

Highlights | Goals, goals en goals in De Koel

Ajax won op bezoek bij VVV-Venlo met 0-13 en dat betekende de grootste Eredivisie-overwinning ooit. Ga er even goed voor zitten, voor bijna elf minuten aan historische beelden.

Tags

  • #VVVAJA

Socials

Kudushandshake

Highlights Feyenoord - Ajax | Baas in Rotterdam

Voorafgaand aan De Klassieker van zondagmiddag waren de laatste elf goals in onderlinge ontmoetingen tussen Feyenoord en Ajax van Amsterdamse makelij. In de Rotterdamse Kuip werd dat ijzersterke doelsaldo verder uitgebouwd. In een curieus duel met twee rode kaarten en twee eigen doelpunten wonnen de Ajacieden met 0-3.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl