Better Prepared | Ajax - PEC Zwolle

Ajax neemt het tijdens de laatste competitiewedstrijd van 2023 op tegen PEC Zwolle. Op zondagmiddag om 16:45 uur wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff Arena en in deze Better Prepared zetten we alle belangrijke feiten en cijfers in aanloop naar het duel op een rij.

Tags

  • #AJAPEC

Socials

Gerelateerde artikelen

231215 Michael Valkanis

Valkanis: 'Blijven het werk doen dat we hebben ingezet'

Michael Valkanis neemt de komende twee wedstrijden de honneurs waar bij Ajax. De assistent-trainer schuift door nu John van ’t Schip volgens afspraak in Australië verblijft om de bruiloft van zijn zoon bij te wonen. "Het is een eer om deze rol voor even te hebben", vertelt Valkanis, die er verder redelijk nuchter onder blijft. "We blijven het werk doen dat we vanaf dag één hebben ingezet."

Tags

  • #Valkenis

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: de laatste voor de winterstop

PEC Zwolle komt zondag op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en wij bereiden je in deze laatste aflevering van Warming Up voor de winterstop voor op dat duel. Ook de wedstrijd in de KNVB Beker tegen USV Hercules komt aan bod.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Kooij 1920

Kooij fluit thuisduel met PEC Zwolle

Joey Kooij is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De laatste competitiewedstrijd van 2023 begint zondag om 16:45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAPEC

Socials