Better Prepared | Ajax - Vitesse

De interlandbreak zit erop en dat betekent dat de Eredivisie weer wordt hervat. Ajax speelt zaterdagavond om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen Vitesse. In deze Better Prepared zetten we alle belangrijke feiten en cijfers voor het thuisduel op een rij.

Tags

  • #ajavit

Socials

Wil jij Ajax - Vitesse bijwonen in de Johan Cruijff ArenA? Via Ajax Resale kun je soms vlak voor thuiswedstrijden nog tickets kopen, die zijn aangeboden door seizoenkaarthouders. Bekijk het aanbod op Ajax.nl/Resale

Gerelateerde artikelen

Rensch23 11 (1)

In beeld | Ajax werkt toe naar treffen met Vitesse

Ajax-trainer John van ’t Schip beschikt weer over een grote selectie. De laatste internationals zijn inmiddels weer teruggekeerd van hun interlandverplichtingen. Met een gretige groep bereidde de trainer zich donderdag voor op de naderende thuiswedstrijd tegen Vitesse. Zaterdag zijn de Ajacieden vanaf 21:00 uur gastheren voor de club uit Arnhem.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

Berghuistaylor1920

Training Day | Ajax richt focus op Vitesse

Nadat de laatste interlands zijn gespeeld, is het weer tijd voor clubvoetbal. Ajax richt zich volledig op de komende competitiewedstrijd tegen Vitesse. De clash met de Arnhemmers wordt zaterdag vanaf 21:00 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. In voorbereiding op de hervatting van de Eredivisie trainde de selectie van John van ’t Schip donderdagmiddag op sportcomplex de Toekomst. In deze Training Day zie je meer over de voorbereiding op het duel met Vitesse.

Tags

  • #AJAVIT

Socials

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: Vitesse & Marseille

We blikken in de veertiende aflevering vooruit op Ajax - Vitesse met onder andere coach John van ‘t Schip. Daarnaast bereiden we je alvast voor op Olympique Marseille-uit, want donderdagavond strijdt Ajax om een laatste kans op overwintering in de UEFA Europa League.

Tags

  • #ajavit

Socials