Beuker: 'Japan is een interessante markt'

Ajax en de Japanse club Gamba Osaka gaan een strategische samenwerking aan, met als doel de talentidentificatie en -ontwikkelingsinitiatieven in Japan te bevorderen. Voor Ajax is deze samenwerking een belangrijke kans om het wereldwijde voetbalnetwerk te versterken en jonge talenten in het Japanse voetballandschap te identificeren. "Met het oogpunt op het vinden van talent op alle plekken van de wereld, is Japan een hele interessante markt" aldus Marijn Beuker.

Tags

  • #ACA

Socials

Gerelateerde artikelen

Athleticoparanaense

Samenwerking Ajax met Athletico-PR: 'De voordelen zijn grenzeloos'

Ajax is een samenwerking aangegaan met het Braziliaanse Athletico Paranaense. Beide clubs staan bekend om hun goede jeugdopleiding en willen elkaar daarin gaan versterken. "De Nederlandse en de Braziliaanse school zijn twee reuzen in het mondiale voetbal."

Tags

  • #Paranaense
  • #ACA

Socials

Pachuca1920

CF Pachuca op bezoek: 'Onze club lijkt veel op Ajax'

Een delegatie van CF Pachuca is op bezoek in Amsterdam. De komst van de jeugdtrainers maakt deel uit van de samenwerking die Ajax heeft met de Mexicaanse profclub. De clubs wisselen kennis en kunde met elkaar uit. "Zo krijgt Ajax de markt in Mexico in beeld en Pachuca kan zijn jeugdopleiding versterken met onze informatie."

Tags

  • #CFPachuca

Socials