Unibet nieuwe Official Partner Ajax

Unibet 1280
Unibet 1280

Ajax heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Unibet, aanbieder van online sportweddenschappen. Unibet is per direct onderdeel van de partnergroep van Ajax. De samenwerking volgt nadat Unibet op 8 juni 2022 een vergunning heeft gekregen voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland. Naast een commercieel partnership gaan Ajax en Unibet zich inzetten voor maatschappelijke projecten onder meer op het vlak van preventie van matchfixing, mentale gezondheid en verantwoord spelen.

Tags

  • #Unibet

Socials

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: "We zijn verheugd met Unibet als onze nieuwste partner. Unibet staat wereldwijd bekend als voorloper op het vlak van verantwoord spelen. In ons partnership zal dit nadrukkelijke aandacht krijgen. Unibet onderscheidt zich bovendien door een hoogkwalitatief spelaanbod waar fans veel plezier uit halen. Ook dat zullen we met gezamenlijke content en activaties ondersteunen. Daarnaast zullen we ons gaan inzetten voor Unibet Impact."

Unibet Impact
Lennart Kessels, General Manager van Unibet Nederland: "Wij zijn ontzettend trots dat wij met Ajax gaan samenwerken. Binnen ons partnership investeren we ook in Unibet Impact, een uniek programma gebaseerd op samenwerkingen met partijen uit de top- en amateursport en maatschappelijke organisaties. Met Unibet Impact zetten we in op voorlichting over verantwoord spelen, preventie van matchfixing en initiatieven voor supporters."

"Specifiek met Ajax willen we ons richten op verantwoord spelen in relatie tot mentale gezondheid. De komende periode gaan we onderzoeken hoe we dit exact vorm gaan geven en daarbij ook leren van initiatieven die we elders in de wereld reeds hebben ondersteund. Wij kijken ernaar uit om dit samen met Ajax uit te rollen."

Over Unibet
Unibet is opgericht in 1997 en maakt deel uit van Kindred Group, één van ’s werelds grootste beursgenoteerde online kansspelaanbieders met negen merken in het portfolio. Unibet is het negentiende bedrijf met een vergunning in Nederland. Spelers kunnen via Unibet onder meer op een breed scala aan sportwedstrijden wedden en exclusieve online casino spellen spelen.

Gerelateerde artikelen

Blind Adidas 1280

Ajax en adidas introduceren thuistenue 2022/2023

Landskampioen Ajax en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor 2022/2023. Meest kenmerkende detail is de subtiele integratie van de kleur goud, een kleur die sinds de invoering van de twee en later drie gouden kampioenssterren al vaker pronkte op het shirt en tevens symbool staat als kleur van de regerende kampioen.

Tags

  • #adidas

Socials

Shirt Header 880

In beeld | Ajax-fans bemachtigen nieuwe thuisshirt

De nieuwe thuisshirts voor seizoen 2022/2023 hangen weer in de Ajax Fanshops. Bij de release van het thuistenue op maandag waren de eerste Ajax-supporters in de Fanshop voor een eigen exemplaar. Ajax presenteerde samen met adidas het nieuwe shirt voor het aankomende seizoen 2022/2023.

Tags

  • #adidas

Socials

Quiz 880

Quiz | Test je kennis over de historie van het thuisshirt

Het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2022/2023 is maandag gepresenteerd. Weet jij alles over het klassieke shirt van Ajax? Speel de quiz, beantwoord de vragen en test je kennis over de historie van het thuisshirt van Ajax.

Tags

  • #Quiz

Socials