Blessure Jonna van de Velde

Van De Velde 1280
Van De Velde 1280

Ajax kan komend seizoen geen beroep doen op Jonna van de Velde. De twintigjarige middenvelder raakte tijdens een training geblesseerd aan haar knie. Van de Velde wordt binnenkort geopereerd en richt zich daarna op haar herstel.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Noordwijkerhoutse speelde tot nog toe 43 officiƫle wedstrijden voor de Ajax Vrouwen. Onlangs tekende het talent een contract dat haar tot medio 2025 aan Ajax verbindt.

Gerelateerde artikelen

Tromp1280

Zo ziet de oefencampagne van de Ajax Vrouwen eruit

De Ajax Vrouwen starten zaterdag 23 juli aan de voorbereiding op seizoen 2022/2023 met een oefenwedstrijd tegen het Belgische Anderlecht. Het duel op sportcomplex de Toekomst begint om 14:30 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra 880

Ajax Vrouwen winnen spectaculair oefenduel met Anderlecht

De Ajax Vrouwen speelden zaterdag op sportcomplex de Toekomst een oefenwedstrijd tegen het Belgische RSC Anderlecht. De eerste wedstrijd in de reeks oefenduels in de voorbereiding eindigden in een spectaculaire 5-3-overwinning.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax App 2 1280

Koop en verkoop jouw Ajax-tickets veilig via Resale

Ajax Resale is de officiële en veilige manier om je tickets te verkopen of laatste tickets te kunnen kopen. Het komende seizoen is er voor seizoenkaarthouders de mogelijkheid om de eigen plek(ken) te koop aan te bieden aan een mede-Ajacied. Bijvoorbeeld wanneer je tijdens de eerste wedstrijden nog op vakantie bent.

Tags

  • #Tickets

Socials