Blessure Sivert Mannsverk

Sivertmannsverkartikelheader
Sivertmannsverkartikelheader

Ajax kan voorlopig geen beroep doen op Sivert Mannsverk. De Noor heeft een voetblessure. Uit onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat hij minimaal zes weken aan de kant staat.

Tags

  • #Mannsverk

Socials

Mannsverk verruilde afgelopen zomer Molde FK voor Ajax. De middenvelder kwam sinds zijn komst in actie voor Ajax in de uitwedstrijd tegen FC Twente.

Gerelateerde artikelen

Mannsverk 1920 Header

Ajax contracteert Sivert Heggheim Mannsverk

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Sivert Heggheim Mannsverk en Molde FK over de overgang van de 21-jarige middenvelder naar Amsterdam. De Noor tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf jaar, tot en met 30 juni 2028.

Tags

  • #Mannsverk

Socials

Mannsverk Interview 1920

Mannsverk: 'Het was een no-brainer voor mij'

Sivert Mannsverk mag zich Ajacied noemen. De middenvelder hoorde woensdag van de concrete interesse en daarna ging het snel. "Ajax was een van de clubs en ik wilde meteen komen." Met de nieuweling heeft de club een compleet middenveld zegt directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Het geef ons de kans verschillende opstellingen te vormen."

Tags

  • #Mannsverk

Socials

Mannsverk 1920 Verhaal

Sivert Mannsverk | Van Noorwegen naar Nederland

Ajax heeft zich officieel versterkt met Sivert Mannsverk. De 21-jarige controleur heeft een vijfjarig contract getekend in de Johan Cruijff ArenA. Wie is de Noorse jeugdinternational eigenlijk? Tijd om hem aan je voor te stellen.

Tags

  • #Mannsverk

Socials