Blik op zelfkritische Fitz-Jim: 'Groeien in leiderschap is goed voor mijn ontwikkeling'

Bescheidenheid siert de mens. Kian Fitz-Jim maakte maandagavond voor Jong Ajax een goal en leverde twee assists, maar tevreden was de middenvelder allerminst. “Ik vond mijn spel niet heel goed. Bij vlagen natuurlijk wel, maar ik denk dat ik nog te slordig was. De eerste dertig minuten speelde ik wel heel slecht.”

Tags

  • #Fitz-Jim

Socials

De (zelf)kritische noot tekent zijn mindset. Er waren tegen FC Den Bosch natuurlijk ook genoeg aanknopingspunten. Fitz-Jim droeg op 20-jarige leeftijd opnieuw de aanvoerdersband en maakte zijn eerste goal van het seizoen. Maar de verdediger middenvelder legt de lat hoog, voor zichzelf en het team, en baalde dat Jong Ajax ondanks een 3-1- én 4-2-voorsprong niet winnend uit de strijd was gekomen. "Het voelt alsof we hebben verloren.”

Gerelateerde artikelen

Heitingainterview1280

Heitinga: 'Op een gegeven moment wordt het een veldslag'

"Uiteindelijk doen we onszelf te kort vanavond", reageerde John Heitinga na afloop van de wedstrijd tegen FC Den Bosch. De Amsterdamse beloften speelden maandagavond met 4-4-gelijk tegen de Bosschenaren. De Jong Ajax-trainer baalde van de manier waarop zijn ploeg de tegengoals 'cadeau' gaf aan de tegenstander.

Tags

  • #Jong Ajax

Socials

Header Den Bosch I 1280

Samenvatting Jong Ajax – FC Den Bosch | Spektakelstuk op de Toekomst

Het spektakelstuk tussen Jong Ajax en FC Den Bosch leverde maandagavond geen winnaar op. De ploeg van John Heitinga moest op sportcomplex de Toekomst genoegen nemen met een punt: 4-4. De Amsterdamse beloften keken een kwartier voor tijd nog tegen een 4-2-voorsprong aan, maar gaven de marge van twee treffers in de slotfase onnodig weg.

Tags

  • #Jong Ajax

Socials

Hansen1280

Verslag | Jong Ajax speelt gelijk in doelpuntrijk duel met FC Den Bosch

Acht doelpunten in Amsterdam. Jong Ajax is er maandagavond niet in geslaagd om FC Den Bosch te verslaan in de Keuken Kampioen Divisie. De Ajacieden speelden op sportcomplex de Toekomst met 4-4-gelijk tegen de Bosschenaren. Christian Rasmussen (2), Kian Fitz-Jim en Silvano Vos namen de Amsterdamse treffers voor hun rekening.

Tags

  • #Jong Ajax

Socials